Τα 10 πιο εξωπραγματικά ΓΚΟΛ που έχουν μπει σε… προπόνηση

Το βίντεο περιέχει Ζλάταν  Ιμπραΐμοβιτς (δις).

Όσοι δεν έχετε δει Φανούρη Γουνδουλάκη σε οικογενειακό διπλό του Πανιωνιίου, δεν ξέρετε (τι χάνετε). Και τσάμπα τον ειρωνευόσασταν μέχρι να κάνει ένα δυο μεγαλεία και σε κανονικό αγώνα. Όπως καταλαβαίνεις φίλε αναγνώστη, η προπόνηση είναι πεδίο δόξης λαμπρόν για όλους τους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Πόσο μάλλον για τους καλύτερους.

Εντάξει είναι πολύ μεγαλύτερη μαγκιά να κάνεις ζογκλερικά σε κανονικό ματς, σε κάποιον κρίσιμο αγώνα του Τσου-Λου, λίγο πριν ο ρεφερί σφυρίξει τη λήξη. Όμως η μπάλα είναι πρώτα από όλα θέαμα, και είναι καλή φάση να βλέπεις τους μάγους της να το διασκεδάζουν όσο δε πάει.

Γιατί το παρακάτω βίντεο είναι ακριβώς αυτό: 90 δευτερόλεπτα αγνής ανόθευτης ποδοσφαιρικής μαγείας, χωρίς άγχος και υποχρεώσεις. Κι αυτά είναι τα Τα 10 πιο εξωπραγματικά ΓΚΟΛ που έχουν μπει σε… προπόνηση τα τελευταία χρόνια.

Και όπως είναι λογικό, σε αυτή την ποδοσφαιρική ταινία μικρού μήκους πρωταγωνιστεί πρώτους από όλους με δύο εμφανίσεις, ο μεγαλύτερος χομπίστας του σύγχρονου ποδοσφαίρου: ο κύριος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved