associated press Ο Θανάσης αντέδρασε όπως ο μεγάλος αδερφός που χτυπάνε το αδερφάκι του

Εντάξει όταν το μικρό αδερφάκι είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα μπορούσε να είναι λιγότερο ήρεμος.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία. Πραγματοποίησε ρεκόρ καριέρας κόντρας στους Πέισερς, το κοντέρ σταμάτησε στους 64 πόντους και βρέθηκε στο ίδιο σκαλί με τον Μάικλ Τζόρνταν. Μυθικά πράγματα. Οι Μπακς κέρδισαν με 140-126 την ομάδα από την Ιντιάνα αλλά το στιγμιότυπο που κυριαρχεί στο timeline μας έρχεται από μία σύρραξη που χάλασε το όλο κλίμα. 

Με το ρολόι στα 10:18 πριν το φινάλε του αγώνα στο Fiserv Forum, ο Greek Freak αποφάσισε να κάνει μία από εκείνες τις γνωστές ασταμάτητες διεισδύσεις, με τον Άρον Νίσμιθ να τον σταματάει με ένα αντιαθλητικό φάουλ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εξερράγη στον πάγκο και χρειάστηκε να τον συγκρατήσουν οι άνθρωποι των Μπακς, με τον Γιάννη να του ζητάει να ηρεμήσει καθώς ο Νίσμιθ είχε καταλάβει το λάθος του. 

 

 

Υπερβολική η αντίδραση του Θανάση; Ξεκάθαρα. Αλλά είναι εκείνο το ένστικτο του μεγάλου αδερφού που λειτουργεί χωρίς καθαρή σκέψη. Όταν βλέπεις τον αδερφό σου και συμπαίκτη σου να σωριάζεται στο παρκέ μετά από μία λαβή, τότε ξεσπάς. Αν έχεις υπάρξει μεγάλος αδερφός καταλαβαίνεις πως σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή ο Θανάσης και μπαίνεις στη θέση του. Αν όχι, τότε ξεκάθαρα σου φαίνεται υπερβολική η αντίδρασή του. 

 

 

Όπως και να ‘χει, τα ξημερώματα γράφτηκε ιστορία. Ο Γιάννης έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές τα αδέρφια θα πανηγυρίζουν στο σπίτι τους μία ακόμη σπουδαία βραδιά για την οικογένειά τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved