associated press Τα bonus του Neymar στη Σαουδική Αραβία δε θα τα βγάλουμε όλη μας τη ζωή

Δεν είναι μόνο τα 200.000.000 δολάρια που θα πάρει για δύο χρόνια. Έχει κι άλλα η λίστα.

Η μεταγραφή του καλοκαιριού έχει και επίσημο χαρακτήρα. Η Αλ Χιλάλ πυροδότησε τη βόμβα «Neymar» με τον Βραζιλιάνο superstar να υπογράφει συμβόλαιο 2 ετών με τους Σαουδάραβες. Και έχει έναν σοβαρό λόγο να το κάνει. Θα βάλει 300 εκατομμύρια δολάρια για να κλωτσάει την μπάλα μέχρι το 2025 αλλά τα πλεονεκτήματα δε σταματάνε εδώ. Για να πεισθεί ο Βραζιλιάνος (και ο πατέρας του με τον μεγαλο-ατζέντη Πίνι Ζάχαβι) χρειάστηκε να μάθει και τα bonus.

Τα bonus που λύνει το πρόβλημα της ζωής του. Ο Neymar θα είναι Βασιλιάς στη Σαουδική Αραβία. Τι περιλαμβάνουν τα bonus;

 

 

Σύμφωνα με το Foot Mercato , μερικά από τα προνόμια που θα απολαμβάνει σύντομα είναι τα εξής:

-Ένα ιδιωτικό τζετ είναι εξ ολοκλήρου στη διάθεσή του

-Θα έχει το δικό του προσωπικό στη βίλα που θα μένει. Κάτι παρόμοιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και θα μπορεί να ζήσει με την κοπέλα του Μπρούνα Μπιανκάρντι παρόλο που δεν είναι παντρεμένος (κάτι που απαγορεύεται από τη νομοθεσία της Σαουδικής Αραβίας).

-80.000 ευρώ για κάθε νίκη στην Αλ Χιλάλ

 

 

-Και το πιο τρελό από όλα: 500.000 € για κάθε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ιστορία που προωθεί τη Σαουδική Αραβία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλ Χιλάλ έχει κάνει πρόταση 1 δις και για τον Εμπαπέ αλλά ο Γάλλος αρνήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα βάλει στα ταμεία της 90.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή, με τη φανέλα της οποίας ο Neymar μέτρησε 173 εμφανίσεις, 118 γκολ, 77 ασίστ και κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, δυο League Cup και τέσσερα Super Cup.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved