12 φωτό του Τζορτζ Μπεστ γεμάτες αλητεία, μπάλα και αλκοόλ

Τιμούμε τον καταραμένο αρτίστα που σαν σήμερα γεννήθηκε. 

Σήμερα είναι μια επέτειος που ακόμα και αν δεν έχεις μυρωδιά από ποδόσφαιρο, αξίζει να την προσέξεις. Σαν σήμερα, λοιπόν, γεννήθηκε ο Τζορτζ Μπεστ, ένας από τους χαρισματικούς ποδοσφαιριστές που πάτησαν πάνω στο χορτάρι.

Πριν μερικούς μήνες, με αφορμή το St Patricks, είχαμε επινοήσει ένα διάλογο με τον Τζορτζ Μπεστ, ως ελάχιστο δείγμα της αγάπης προς αυτόν, αν και δεν το είδαμε ποτέ να αγωνίζεται. Δόξα τω Youtube, όμως, έχουμε περάσει αρκετές ώρες χαζεύοντας τα βιντεάκια του.

Σε εκείνο το κείμενο ξεκινήσουμε ως εξής:

«Ποδοσφαιριστής στην ταυτότητα, ποιητής στο χορτάρι, ανυπέρβλητος πότης στο μπαρ, πόθος των γυναικών παντού και πάντα. Γέννημα θρέμμα του Μπέλφαστ, θεός του Μάντσεστερ, o πέμπτος Beattle».

Προφανώς, το παραπάνω δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, αλλά, μεταξύ μας, στην περίπτωση του Μπεστ ή θα πρέπει να είσαι λακωνικός και συγκεκριμένος ή θα πρέπει να αρχίσεις να γράφεις σελίδες επί σελίδων για την περίπτωσή του. Αν θες χιλιάδες λέξεις, μπορείς να τις βρεις σε αθλητικά site και blogs, από ανθρώπους που μάλλον γνωρίζουν περισσότερα.

Επομένως, είπαμε να μαζέψουμε 12 εμβληματικές φωτογραφίες, που αποτυπώνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο την παρουσία του εντός και εκτός γηπέδου και να τις ντύσουμε με μερικές από τις πιο ιστορικές δηλώσεις του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved