ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ETRO ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

Η Etro παρουσιάζει τη συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024: Εμπνευσμένη από τη μοναδική κομψότητα του Οίκου, τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτυπώνουν την ουσία της μάρκας, αναδεικνύοντας την ιστορία της με μια σύγχρονη προσέγγιση.

Η νέα συλλογή γυαλιών, εκφρασμένη με μια συγκλονιστικά απροσδόκητη αισθητική, χαρακτηρίζεται από πρωτοποριακή αρχιτεκτονική και λεπτομέρειες υπογραφής που μετουσιώνουν την ιστορία αριστείας σε σύγχρονο αφήγημα.

Οι τολμηρές φόρμες αποτελούν την απόλυτη έκφραση αριστοτεχνικού savoir-faire και συμπληρώνονται από χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως είναι ο εμβληματικός μεταλλικός Pegaso, σύμβολο ελευθερίας, ενέργειας και δημιουργικότητας που μεταφέρει τη γοητεία του αρχαίου μύθου στο σήμερα, αλλά και το μοτίβο Paisley, που παρουσίασε για πρώτη φορά ο ιδρυτής του Οίκου Gerolamo Etro το 1981 και πλέον αποθεώνεται σε κάθε του μορφή και χρωματική παραλλαγή.

Η νέα συλλογή, αποτυπώνοντας μια σύγχρονη και συνάμα διαχρονική αίσθηση, περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως, με προτάσεις σε ασετάτ και μέταλλο ή υπέροχους συνδυασμούς και των δύο υλικών. Με σχήματα από τετράγωνα, μέχρι πεταλούδα ή cat-eye, τα νέα γυαλιά διατίθενται σε μια φινετσάτη χρωματική παλέτα, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού μπορντό.

Η νέα Συλλογή Γυαλιών Etro, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με τη Safilo,κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο του 2024.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved