Η Cîroc Vodka γιορτάζει με τη «διαμαντένια» Ελένη Φουρέιρα

Λάμψη, διασκέδαση και παιχνιδιάρικη πολυτέλεια στην τελετή απονομής διαμαντένιου δίσκου της Ελένης Φουρέιρα με χορηγό τη Cîroc Vodka.

Η εκλεπτυσμένη βότκα από τη Ν. Γαλλία γιόρτασε παρέα με την κορυφαία performer και Cîroc Ambassador Ελένη Φουρέιρα στην τελετή απονομής διαμαντένιου δίσκου για το άλμπουμ της Poli_Ploki, που κυκλοφορεί από την Panik Records. Σε ένα exclusive event γεμάτο glamour και μουσική, οι λαμπεροί καλεσμένοι έζησαν ξεχωριστές στιγμές παιχνιδιάρικης πολυτέλειας παρέα με τη μοναδική Cîroc Vodka.

Εμπνευσμένη από 400 χρόνια γαλλικού savoir-faire και αχαλίνωτη φαντασία,  η Cîroc είναι μια βότκα γεμάτη ζωντάνια και στιλ - το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γιορτή.

 

Ciroc x Eleni Foureira Diamond Record Ceremony 3

 

Γνωστοί celebrities, socialites και content creators από τον χώρο της μόδας και της μουσικής ήταν εκεί για να τιμήσουν με την παρουσία τους το κατόρθωμα-ρεκόρ της κορυφαίας pop star των no1 επιτυχιών. Elevated vibes, φαντασμαγορικά σκηνικά και μοναδικά drag shows ήταν μερικά μόνο από τα highlights της ξεχωριστής αυτής βραδιάς.

 

Ciroc x Eleni Foureira Diamond Record Ceremony 4

 

Με soundtrack τους ήχους της pop icon ερμηνεύτριας, οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν μοναδικά Cîroc Vodka serves, εμπνευσμένα από τις μεγαλύτερες της επιτυχίες. Από το δροσερό Blue Dot “Aeraki (To Thiliko)” με pink grapefruit, μέχρι τα συναρπαστικά Cîroc “Poli_Ploki” Martini και Virgin “Kollima” Martini, οι καλεσμένοι έκαναν cheers απολαμβάνοντας την απαλή και φρουτώδη γεύση της Cîroc Vodka, κλείνοντας το μάτι στο καλοκαίρι που ολοένα και πλησιάζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved