ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ  ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ SAINT PATRICK’S DAY ΣΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ GUINNESS

Η Guinness σας προσκαλεί να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, τη μεγαλύτερη και ξεχωριστή ιρλανδική γιορτή, απολαμβάνοντας καλοσερβιρισμένα pints της αυθεντικής stout, φαγητό, μουσική, και φυσικά, πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους!

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, γιορτάζουμε τον Άγιο Πατρίκιο, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες πλατείες του κέντρου της Αθήνας, την πλατεία Αγίας Ειρήνης, παρέα φυσικά, με την πιο δημοφιλή ιρλανδική stout μπύρα, την Guinness, για ένα μοναδικό “Around the Church Party”! Τα αγαπημένα στέκια, Roosters, Zaf και Naked Athens θα «ντυθούν» στα πράσινα, γιορτάζοντας την παραδοσιακή ιρλανδική μέρα με γεύσεις από την τοπική κουζίνα σε συνδυασμό με δροσιστικά Guinness pints! Στα decks θα βρίσκονται οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Pepper 96.6, με μουσικές επιλογές που θα σας ξεσηκώσουν, δίνοντας τον παλμό για ένα πραγματικό Ιrish party!

Και η γιορτή δεν σταματά εδώ! Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, θα σας περιμένει το Guinness Van, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε την πλούσια γεύση της μπύρας Guinness μαζί με γευστικά εδέσματα της ιρλανδικής κουζίνας, κερδίζοντας με κάθε ποτήρι και ένα αυθεντικό Saint Patrick’s καπέλο.

Εκτός, όμως, από το “Around the Church Party”,η Guinness όπως κάθε χρόνο, γιορτάζει το Saint Patrick’s Day και σε πολλά ακόμη bars & pubs σε όλη την Ελλάδα. Μπείτε, λοιπόν, στη σελίδα της #GuinnessGreece στο Facebook και δείτε αναλυτικά τη λίστα με όλα τα events, επιλέγοντας το δικό σας!

H Guinness, η θρυλική μαύρη stout, συνδέεται στενά με την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ξεκινώντας την παράγωγή της από τον ιδρυτή της, Arthur Guinness, στο Δουβλίνο, στο περίφημο Saint James Gate από το 1759, με τη συνταγή και τη μοναδική της γεύση να παραμένουν αναλλοίωτες μέσα στον χρόνο.

Ραντεβού, λοιπόν, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, να γιορτάσουμε τον Άγιο Πατρίκιο, να υψώσουμε περήφανα ένα καλοσερβιρισμένο Guinness Pint και να τσουγκρίσουμε, λέγοντας Slainte!


Απολαύστε Υπεύθυνα



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved