pexels Πάει όντως το Apple Watch για μόνιμη απαγόρευση στις ΗΠΑ;

Είναι δυνατόν να απαγορευτεί το Apple watch στην Αμερική; Είναι οι φήμες αληθινές;

Όλα στον σύγχρονο κόσμο είναι θέμα ευρεσιτεχνίας. Ποιος θα σκεφτεί πρώτος αυτό που δεν σκέφτηκες ποτέ εσύ, να πάρει τα δικαιώματα και να πουλήσει την πατέντα σε μία μεγάλη εταιρία. Κάπως έτσι την έχει πατήσει η Apple με το διάσημο ρολόι της, λόγω κάποιων θεμάτων με τα δικαιώματα της πατέντας, μπορεί να δούμε σύντομα το ρολόι να απαγορεύεται από την αγορά της Αμερικής. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως τα έσοδα της διάσημης εταιρίας θα μειωθούν κατά πολύ και το γόητρο της θα πέσει κατακόρυφα στην αγορά τεχνολογίας.

 

 
 

Μπορεί με αυτό το headset να σώσει η Apple την virtual reality;

Από εκεί λοιπόν που το Apple watch είναι ο ηγέτης στην αγορά smartwatch, τώρα κινδυνεύει να πατώσει εντελώς, μιας και η απαγόρευση θα σήμαινε το τέλος του στην αμερικάνικη αγορά. Πάμε όμως να δούμε συγκεκριμένα τι έγινε με το Apple watch. Η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνήθηκε να ακυρώσει μια απόφαση της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου των ΗΠΑ ότι το Apple watch παραβιάζει διπλώματα ευρεσιτεχνίας από την εταιρεία ιατρικών συσκευών AliveCor, ανοίγοντας ενδεχομένως το δρόμο για απαγόρευση εισαγωγής του smartwatch της Apple ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η διαδικασία προσφυγών.

Τo Apple Watch μπερδεύει το σκι με τα τροχαία ατυχήματα και καλεί σε βοήθεια

 

 
 

Η απαγόρευση των εισαγωγών του Apple Watch στις ΗΠΑ σημαίνει ουσιαστικά μία κατακόρυφη πτώση των πωλήσεων του μοντέλου και μία ενδεχομένως μαζική απώλεια εσόδων από την Apple. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι πολύ αυστηρή με το ζήτημα και πολύ δύσκολα ενδέχεται να αλλάξει γνώμη. Η AliveCor με έδρα την Καλιφόρνια ανέφερε σε δήλωσή της ότι ενημερώθηκε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν θα ακυρώσει μια απόφαση του Δεκέμβρη από το ITC που διαπίστωσε ότι το Apple Watch παραβίαζε ευρεσιτεχνίες παρακολούθησης υγείας AliveCor που σχετίζονται με την τεχνολογία ηλεκτροκαρδιογραφήματος.

Ποιος θα βγει νικητής όμως από όλο αυτό; Είναι δυνατόν μία εταιρία πραγματικός κολοσσός να δεχθεί μία τέτοια πρόταση, ακόμη κι αν πρόκειται για επίσημη κυβερνητική εντολή; Σύντομα θα ξέρουμε αν η Apple θα χάσει πολλά δις από αυτή την εντολή της κυβέρνησης Μπάιντεν και αν όντως η πατέντα είναι κλεμμένη από την AliveCor.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved