5 μέρη για σούπερ brunch στο κέντρο της Αθήνας

Κάπως έτσι τα Σαββατοκύριακα σου γίνονται αυτόματα πολύ πιο όμορφα.

1 SHARES

Κείμενο: Δέσποινα Λάνου

Ένα από τα ωραιότερα ραντεβού το Σάββατο είναι να το brunch είτε με φίλους, είτε με την κοπέλα, είτε όλοι μαζί. Να σου πω ακόμη, ότι είναι ευκαιρία και για οικογενειακό ραντεβού να πας με τους γονείς σου για brunch, γιατί όχι; Την παρέα τη διαλέγεις εσύ, εμείς σου λέμε το πού μπορείς να φας ένα ωραίο brunch στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικά, τα Σαββατοκύριακα είναι μία καλή ευκαιρία να αλλάξουμε παραστάσεις.


The Brunchers

Ένα καθαρόαιμο μπραντσάδικο που από ότι φαίνεται έχει έρθει για να μείνει. Μετράει περίπου δύο χρόνια λειτουργίας και η τέχνη του είναι αφοσιωμένη στο brunch και αυτό σημαίνει ότι σίγουρα θα βρεις κάτι καλό για να φας. Στον κατάλογο του μαγαζιού θα βρεις όλες τις κατηγορίες του πρωινού από αυγά και healthy bowls έως club sandwich. Μας αρέσει και η πρόταση για soft tacos.

Αγ. Θέκλας 5, Αθήνα, τηλ. 694 420 0899



Zampanó

Ένα από τα ωραιότερα μέρη για να πας για brunch στο κέντρο. Έχει ατμόσφαιρα, ιταλική φινέτσα και πολλές επιλογές για brunch καλύπτοντας όλα τα γούστα ακόμη και για εκείνους που ακολουθούν vegan διατροφή. Από εκεί και πέρα μπορείς να βρεις και κοκτέιλ που είναι προορισμένα για το brunch. Eπίσης, ο προτάσεις είναι λίγο πιο ψαγμένες, όπως είναι τα pancakes χαρουπιού με κατσικίσιο τυρί και αχλάδι.

Σαρρή 18, Αθήνα, τηλ. 213 0233244


Begg For Egg

Σπάει στα αυγά στην κυριολεξία και μεταφορικά για να σου δώσει προτάσεις όχι μόνο για τα αυγά, αλλά και για όλα όσα υπάρχουν γύρω-γύρω. Πολύ ωραίο μέρος για καλό brunch.  Τέλειες επιλογές εκτός του τετριμμένου με βάση το αυγό. Θα βρεις προτάσεις σε βαζάκι, επιλογές σε smoothies, σάντουιτς, αλλά και σούπερ σαλάτες.

Περικλέους 30-32, Αθήνα, τηλ. 211 7404398


The Brunch Factory

Ένα από τα αγαπημένα μας μέρη για brunch, καθώς έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς σε έναν από τους προορισμούς για να έχεις μια καλή γευστική εμπειρία. Από super bowls μέχρι English breakfast και από αυτό σε pancakes. Yπάρχουν τόσες επιλογές και σε smoothies για να βρεις αυτό που ψάχνεις για ένα καλό brunch.

Αθηνάς 11, Αθήνα, τηλ. 210 3218636


Ergon house

Σε ένα από τους σούπερ προορισμούς και για ποτό με θέα, βρίσκουμε και το brunch. Aπό τις κλασικές ομελέτες, τα αυγά, τις χειροποίητες μπουγάτσες, τα ψωμιά και τα κρουασάν σίγουρα θα  βρεις αυτό που αναζητάς σε γευστικό επίπεδο. Θα βρεις και υπέροχα smoothies και ροφήματα, για να μπορέσεις να απολαύσεις μαζί το φαγητό σου.

 Μητροπόλεως 23, Αθήνα, τηλ. 210 0109090


1 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved