Συνταγή για Fajitas με κοτόπουλο που θα σε οδηγήσει σε γευστικό οργασμό

Βήμα νούμερο ένα: Σκουπίζουμε το σαλάκι.

Άσε τους άλλους να τρώνε για πρωινό λουκανικόπιτα με milko και κάνε τη διαφορά φτιάχνοντας Fajitas με κοτόπουλο. Δεν είναι δύσκολο, δεν χρειάζεται πολλά υλικά και απαιτεί πολύ από τον χρόνο σου.

Τα βήματα είναι απλά. Το αποτέλεσμα; Μοιάζει με ένα όργιο γεύσεων μέσα στο στόμα σου.

Ευχαρίστησέ μας εκ των προτέρων:  

Αρχικά, βάζεις στρώσεις τορτίγιας στη βάση. Πάνω της, απλώνεις μισή κούπα λιωμένο τυρί τσένταρ. Απλώνεις κοτόπουλο, μπολιασμένο από κόκκινες και πράσινες πιπεριές και το αλείφεις με μπόλικη sour cream. Τα σκεπάζεις με άλλη μία τορτίγια κι έτοιμος ο πρώτος όροφος.

Συνεχίζεις, βάζοντας μοσχαρίσιο κρέας με τσίλι, το οποίο θα «μαλακώσει» προσθέτοντας λίγο ακόμα τυρί από πάνω (γκούντα, έμενταλ, μοτσαρέλα ή ό,τι άλλο ποθείς). Συμπληρώνεις λίγη ακόμα sour cream και κάνεις τη διαφορά με μερικές πιπεριές χαλαπένιος. Έτοιμος κι ο δεύτερος όροφος.

Σκεπάζεις με νέα τορτίγια, ρίχνεις λίγο λάδι, βάζεις κι άλλες πιπεριές χαλαπένιος γεμιστές με Crème fraîche και για κερασάκι στην τούρτα, ολοκληρώνεις το έργο τέχνης με λίγο ακόμα τυρί, ώστε να δημιουργηθεί η τέλεια πάνω στρώση στο ψήσιμο. Πόσο κρατά αυτό; Μόλις 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Έτοιμο; Καλά μάσα και λίγο. Θα πνιγείς.

Δες και το βίντεο, γιατί τα λόγια ποτέ δεν επαρκούν:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved