Το εσωτερικό αυτής της BMW είναι καλύτερο από το σαλόνι σου

Κύλησε η άνεση και βρήκε την ταχύτητα.

Μπορεί επιτέλους το αθλητικό να συνδυαστεί άρτια με την πολυτέλεια; Η BMW έχει αποδείξει ότι αυτό τον συνδυασμό τον έχει για πλάκα (βλέπε τη σέξι Ζ4), μόνο που αυτή τη φορά ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Διότι η BMW 5 Series Saloon είναι ακριβώς αυτό: Και sport car και... σαλονάρα!

bmw 5 series 2017 static front 

Θα βγει στις αγορές το Φεβρουάριο του 2017 και υπόσχεται σπουδαίες απολαύσεις, οδηγικές και μη. Το όνομά του αμαξιού ενδεχομένως να αδικεί την ολοκληρωμένη εικόνα του, καθώς δεν είναι απλώς ένα μοντέρνο σαλόνι. Το σπορ πνεύμα «ξυπνάει» μέσα του, αρκεί να το θελήσει ο οδηγός. 

Πώς γίνεται αυτό;

Απλώς έχεις να επιλέξεις ανάμεσα COMFORD και SPORT MODE (υπάρχει και η επιλογή ECO). Ναι, καλά διαβάζεις. Άμα θες να αράξεις, βάζεις COMFORD και απολαμβάνεις το ταξίδι σου. Αν πάλι θες να πιάσεις μέγιστη ταχύτητα, το γυρίζεις στο SPORT MODE και φλερτάρεις με την άσφαλτο. Τα πάντα είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου.

BMW 5series sedan drivingdynamics adaptivemode 01.jpg.resource.1473955071756

Η νέα BMW είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, κάτι που αποτυπώνεται πλήρως στα λόγια του επίτημου αντιπροέδρου του Group Design, Adrian Van Hooydonk: «H BMW 5 Series συνδυάζει άψογα τη δυναμική της ασφάλτου και την κομψότητα. Με λίγα λόγια, μιλάμε για ένα υπέρτατο επιχειρηματικό σαλόνι». Τον αδικείς; Μάλλον όχι...

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κινητήρας: 2 λίτρα, 4 κύλινδροι
0-100 km/h: 7.5 δευτερόλεπτα



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved