H ποδοσφαιρική Μπαρτσελόνα συνεχίζει να έχει δικό της αμάξι

Το «καμάρι» της Καταλονίας πάει στο Καμπ Νόου μόνο με CUPRA.

Σε μια ρομαντική εποχή, η ιδέα ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα βάλει ποτέ χορηγό στη φανέλα της ίσως και να συγκέντρωνε κάποιες ελπίδες, πλέον όμως ακόμα και το «καμάρι» της Καταλονίας αναγκάστηκε να αλλάξει στάση και να τοποθετήσει ολοένα και περισσότερους χορηγούς στην φανέλα της. Ένας εξ αυτών βέβαια, η CUPRA, θα συνεχίζει να είναι υπεύθυνη για τις βόλτες της ομάδας ως ο επίσημος Αυτοκινητιστικός Συνεργάτης του συλλόγου, για τις επόμενες πέντε σεζόν, ανανεώνοντας την συνεργασία που είχαν από το 2019.

 

 

Επειδή η Μπαρτσελόνα δεν είναι μονάχα το τμήμα ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ, η CUPRA θα είναι μεν συνεργάτης στα περισσότερα αθλητικά τμήματα του συλλόγου, θα εξελιχθεί όμως σε επίσημο χορηγό στα εξίσου δυνατά τμήματα του χάντμπολ και χόκεϊ με πατίνια.

Όσον αφορά τα αυτοκίνητα της ομάδας, αυτά αποτελούν το showcar μοντέλο της μάρκας, Darkrebel, αλλά και τα CUPRA Raval και Tavascan. Όσο να ‘ναι, η CUPRA αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες αυτοκινήτων στην Ευρώπη με ηλεκτρικά μοντέλα που ενισχύουν το διαρκώς εξελισσόμενο όραμά της και στην Μπαρτσελόνα αυτό ακριβώς είναι που επιζητείται: Όραμα.

Ρίχνοντας μια ματιά στα παρακάτω μοντέλα της CUPRA, το όραμα σίγουρα δεν τους λείπει:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved