Ξέχνα το ηλεκτρικό πατίνι, έρχεται το Motocompacto

Επιστροφή στα 80’s, με τη Honda να επαναφέρει τον διάδοχο του vintage Motocompo.

Αφού οι δρόμοι έχουν γεμίσει ηλεκτρονικά πατίνια, η Honda αποφάσισε πως είναι καιρός να επαναφέρει ένα πείραμα των 80’s, τότε που μέσω ενός μικρού σκούτερ ονόματι Motocombo είχε προσπαθήσει να κάνει γκελ στην αγορά, προσφέροντας ένα μεγάλο βοήθημα για όσους κάνουν μικρές αποστάσεις.

Η πρώτη προσπάθεια την τριετία 1981-83 δεν είχε τις αναμενόμενες πωλήσεις, με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί το εγχείρημα. Ωστόσο οι σύγχρονες συνθήκες στο δρόμο το επαναφέρουν στη ζωή, με ηλεκτρική λογική, αλλά διαφορετικό, πλην όμως, παρόμοιο όνομα:  το νέο ηλεκτρικό Moto Compacto.

 

 

Εξωτερικά θυμίζει σόμπα, ωστόσο πρόκειται για ένα σύγχρονο μεταφορικό μέσο, με τελική ταχύτητα 25 km/h σε μόλις 7 δευτερόλεπτα, την ώρα που μπορεί η εμβέλεια δράσης του φτάνει έως 19 χιλιόμετρα, ενώ η μπαταρία του θέλει 3.5 ώρες για μια πλήρη φόρτιση από τελείως άδεια, μέσω ενσωματωμένου φορτιστή.

Στην Ελλάδα ακόμα αργεί ο ερχομός του, καθώς διατίθεται μόνο στην αμερικανική αγορά, αλλά η τιμή του δεν ξεπερνά το χιλιάρικο (935 ευρώ για την ακρίβεια). Η διάθεσή του αναμένεται τον Νοέμβριο του 2023 και περιλαμβάνει  εξοπλισμό που θα περιλαμβάνει κράνος, τσάντα πλάτης, ρουχισμό και άλλα.

Το παρακάτω βίντεο της Honda θα σας λύσει κάθε απορία:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved