Αυτή η Harley από την Rough Crafts έχει κάτι από το Tron

Η Cooler Master είπε να γιορτάσει τα 30 της χρόνια με ένα διαφορετικό τρόπο.

Ναι, για την εταιρεία που φτιάχνει συστήματα ψύξης για υπολογιστές μιλάμε, που κλείνοντας 3 δεκαετίες στον χώρο είπε να φτιάξει μια custom μοτοσικλέτα αντί να ανεβάσει ένα γραφιστικό στα social media. Πίσω από την total black δημιουργία και τις εκτενείς αισθητικές αλλαγές που έχουν γίνει, κρύβεται μια Harley-Davidson Street Bob του 2020. 

 

 

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται η «πανοπλία» στο μπροστινό μέρος και μοιάζει με φουτουριστικό fairing από κάποια δυστοπική ταινία επιστημονικής φαντασίας. Εκτός από τις ξεχωριστές τετράγωνες γραμμές, ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η βαφή των ανθρακονημάτων τμημάτων σε ένα εφέ που θυμίζει τα «νερά» που κάνουν οι μαρμάρινες επιφάνειες. 

Η τετράγωνη αισθητική του fairing, η οποία εκτείνεται και σε άλλα κομμάτια της Harley, όπως το ρεζερβουάρ, το τελικό της εξάτμισης και η ουρά, έχουν σχεδιαστεί για να θυμίζουν τα κουτιά PC που κατασκευάζει η Cooler Master. Για τον ίδιο λόγο έχει ενταχθεί στον σχεδιασμό και τα μωβ led, αλλά και οι αλουμινένιες ψύκτρες οι οποίες έχουν σμιλευτεί με τεχνολογία CNC.

 

 

Μηχανικά, ο μεγάλος V2 της Harley κρίθηκε επαρκής και δεν έχει κάποια άλλη σοβαρή αναβάθμιση εκτός από το σύστημα της εξάτμισης, όμως η Cosmos Charger, όπως είναι και το όνομα του project, υπόσχεται ότι είναι δραματικά πιο γρήγορη από μια απλή Street Bob. Ανάμεσα στη μαυρίλα διακρίνεται ένα αναβαθμισμένο πιρούνι από την κορυφαία Ohlins, ζάντες σε πιο σπορ διαστάσεις με τα αντίστοιχα ελαστικά, ένα ενισχυμένο ψαλίδι και τα εξωτικά φρένα της Beringer. Με αυτή την προίκα σίγουρα μπορεί να κάνει κάποια καταδίωξη σε στυλ Tron.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved