Έχουν βγει, λέει, κοσμήματα για το αντρικό μούσι

Φεύγουμε όπως είμαστε μετανάστες για τον Πλούτωνα ή κάπου μακριά ξερωγω.

Είστε με τα καλά σας ρε μ@λ@κες μαλάκες; Κοσμήματα για τα μούσια των αντρών; Πριν κανά τέταρτο το είδα το βίντεο και ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω...

Η Krato Milano, λέει, έχει δημιουργήσει μια σειρά από κοσμήματα που είναι ειδικά κατασκευασμένα έτσι ώστε να μπορούν να στέκονται στα γένια των κλαρινογαμπρών αντρών που από τα μικράτα τους κοίταζαν τον ιερέα της ενορίας τους και έλεγαν από μέσα τους «σκληρός μαδαφάκας ο μπάρμπας, θέλω να του μοιάσω όταν μεγαλώσω»».

Η φάση μοιάζει λίγο με piercing πάνω σε τρίχες, αλλά για να μην κάθομαι να σας τα εξηγώ με τις λέξεις που 'ναι φτωχές, δείτε εδώ τις πλούσιες εικόνες για να χαμπαριάσετε και να πάρω κι εγώ τις ανάσες μου μέχρι να ηρεμήσω.

Το τρεντ, που λέτε, έχει βγει στην πιάτσα εδώ και κάμποσο καιρό και η αλήθεια είναι πως παραξενευόμαστε που δεν το 'χουμε δει ακόμη να κυκλοφορεί στην Αγίας Ειρήνης και στα πέριξ. 

Σε κάθε περίπτωση, φαντάζομαι τον πρώτο Έλληνα χιπστερογαμπρό (υβρίδιο χίπστερ-κλαρινογαμπρού) που θα το μοστράρει και θα βγει κονιόρδος να πιει το ποτό του. Τιμή και δόξα στην πρώτη σερβιτόρα που θα το περάσει για σκουπιδάκι και επιχειρήσει να του το βγάλει. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved