Reuters Staff & Juan Manuel Serrano Arce | Getty Images Ποιος θα έβγαινε νικητής στη μάχη του στυλ;

Crash test για δύο μάνταζερ που χτυπούν ταβάνι με το ντύσιμό τους.

Θα μπορούσε να είναι ένα τυπικό crash test ανάμεσα στη Manchester City και τη Real Madrid. Άλλωστε τόσο ο Pep όσο και ο Zizou, έχουν χαράξει την δική τους μοναδική πορεία στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Όμως εκτός από ικανότητες και ταλέντο, οι δύο άντρες έχουν και τις κατάλληλες απολαβές για ένα ντελικάτο γούστο στο ντύσιμο. Να τα λέμε κι αυτά...

Αφήσαμε για λίγο στην άκρη την μπάλα και θέτουμε ένα ερώτημα για την ένδυση. Ποιος είναι το de facto σύμβολο της ανδρικής μόδας βγαλμένο μέσα από τα γήπεδα; Ο Pep ή ο Zizou;

Το κοστούμι 

collage1

Το καλό και με τους δύο άντρες, είναι ότι μέχρι σήμερα διατηρούν την φυσική τους κατάσταση σε άριστο επίπεδο. Και οι δύο προτιμούν slim fit γραμμή, με τον Pep να έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στο να τα συνοδεύει με γιλέκα. Τις ίδιες minimal επιλογές, έχουν και στις γραβάτες τους.

 

Το παλτό

collage3

Θα μπορούσες να τους πεις και ισόβιους λάτρεις του παραδοσιακού παλτού. Επιλέγουν μόνο βαμβακερές επιλογές -και για πρακτικό λόγο εξαιτίας του κρύου- και συνηθίζουν να αποφεύγουν τον πολυεστέρα της καμπαρντίνας. Και φυσικά δεν διστάζουν να προβάλουν τα ωραιότερα κομμάτια της ντουλάπας τους και στον αγωνιστικό χώρο.

 

Το street style

collage2

Πέρα από τα κοστούμια και τα παλτό των επίσημων εμφανίσεων τους, δείχνουν να έχουν κατακτήσει με σχετική ευκολία και το πιο street ντύσιμο. Με μπουφάν και jeans μέχρι βαμβακερά tops. Όλα πάντα σε fit γραμμή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved