Πέντε μύθοι για το αντρικό στιλ που πλέον έχουν καταρρεύσει

Μύθος 2. Πρέπει να είσαι πλούσιος για να ντύνεσαι καλά.

Μύθοι που απλώς παρέμειναν και που τελικά δεν είχαν καμία σημασία για το αντρικό στιλ. Είναι πολλά αυτά που έχουν ακουστεί και τελικά δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Σήμερα θα σου πούμε για πέντε μύθους που υπήρχαν στο αντρικό στιλ και που πλέον η ιστορία τους έχει «απορρίψει».

Μύθος 1. Μόνο οι ρηχοί άνδρες νοιάζονται για το στιλ

«Οι άνθρωποι που νοιάζονται για την εμφάνισή τους είναι ρηχοί», ήταν μία έκφραση που ακουγόταν συχνά. Εκείνοι οι άνδρες που δεν υπερηφανεύονται για την εμφάνισή τους είναι οι πρώτοι που κατηγορούν έναν καλοντυμένο άνδρα ότι είναι ρηχός και υλιστής. Υπάρχουν ρηχοί άντρες που νοιάζονται μόνο για το τι θα φορέσουν και υπάρχουν «ρηχοί» άντρες που απλά νοιάζονται για την εικόνα τους. 

4 τρόποι για να φαίνεσαι πιο ψηλός

Μύθος 2. Πρέπει να είσαι πλούσιος για να ντύνεσαι καλά

Αυτή είναι μια κοινή δικαιολογία. Σίγουρα έχει μία παραπάνω ευκολία όταν έχεις χρήματα να μπορείς να αγοράζεις χωρίς να σκέφτεσαι τα οικονομικά. Μπορείς να κάνεις στοχευμένες αγορές ακόμη και όταν πρόκειται για μια ακριβή αγορά. Εάν είσαι σίγουρος για την ποιότητα των προϊόντων ενός συγκεκριμένου καταστήματος, περίμενε τις εκπτώσεις.

Μύθος 3. Το στιλ είναι περίπλοκο

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να αναρωτηθείς είναι «τι είδους μήνυμα θέλω να στείλω» Το στιλ δεν χρειάζεται να είναι εκατομμύρια επιλογές αρκεί να βρεις αυτά που σε εκφράζουν. Μην φοβάσαι να πειραματιστείς. Με κάθε ρούχο που θα φοράς, θα βρεις τρόπους να βελτιώνεις τον εαυτό σου και την γκαρνταρόμπα σου.

Μύθος 4. Η ποιότητα των ρούχων κοστίζει περισσότερο

Οι καταναλωτές συχνά κάνουν το λάθος να αγοράζουν ρούχα που δεν τους αρέσουν – αλλά νιώθουν υποχρεωμένοι να τα αγοράσουν. Τα ποιοτικά ρούχα μπορούν να κοστίζουν περισσότερο, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που έχει σημασία είναι πόσο συχνά φοράς τελικά ένα ρούχο. Ένα ποιοτικό πουλόβερ μπορείς να το φοράς για μια δεκαετία.

Oι πιο καλοντυμένοι ηθοποιοί όλων των εποχών

Μύθος 5. Ένας άντρας πρέπει να ξοδεύει λιγότερα για ρούχα σε σχέση με μια γυναίκα

Η βιομηχανία της γυναικείας μόδας είναι πιο δημοφιλής από την ανδρική, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να ξοδέψεις λιγότερα για ρούχα. Αυτός είναι ένας μύθος που όλοι έχουμε ακούσει ξανά και ξανά. Το κλειδί, κύριοι, είναι να γνωρίζετε ποιος είναι ο στόχος σας. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο η ντουλάπα σοθ θα φαίνεται καλύτερη, αλλά θα μπορείτε να συνδυάσετε όλα όσα έχετε και να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε περίσταση έρθει στο δρόμο σας.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved