Louis Vuitton Ο Victor Wembanyama έγινε ο επίσημος πρεσβευτής της Louis Vuitton

Ο πιο hyped rookie στη σύγχρονη ιστορία του NBA συνεργάζεται με την Louis Vuitton και επαναφέρουν την γαλλική αριστοκρατία.

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο δεν μπορεί ν’ ανησυχήσει ο Victor Wembanyama, αυτό είναι τα χρήματα. Το #1 pick του 2023 στο NBA υπέγραψε με τους San Antonio Spurs ένα 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας ύψους 55.200.000 δολαρίων. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη δυνατή συμφωνία βάσει των τρεχουσών συμβάσεων του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το “παιδί - θαύμα” της πορτοκαλί θεάς αναμένεται να γίνει ο πρώτος επαγγελματίας αθλητής μπάσκετ που θα κερδίσει 1.000.000.000 δολάρια καθαρά μόνο από τις επιδόσεις του από τα παρκέ. Αν σκεφτείς και τις εμπορικές συμφωνίες, τότε καταλαβαίνεις πως οι αριθμοί στον τραπεζικό του λογαριασμό θα ζαλίζουν. 

 

 

Ωστόσο εδώ βρισκόμαστε να μιλήσουμε για το styling. Ο Γάλλος σέντερ έγινε ο επίσημος πρεσβευτής της Louis Vuitton και μαζί σκοπεύουν να επαναφέρουν τη γαλλική αριστοκρατία. «Ήθελα μία συνεργασία που να έχει νόημα. Για εμένα έβγαζε πολύ νόημα να συνεργαστώ με την Louis Vuitton. Ξέρετε, γαλλική αριστοκρατία. Η τεχνογνωσία είναι κάτι που με ελκύει πολύ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Wemby λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση και την ανακοίνωση της συνεργασίας. 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Louis Vuitton επιμελήθηκε το κοστούμι που φόρεσε ο Victor Wembanyama τη βραδιά του draft και ο ίδιος ήθελε κάτι που θα το θυμάται για πάντα. Είναι γνωστό πως τα draft κοστούμια έχουν μεγάλη και ιστορική σημασία για το NBA, καθώς τις περισσότερες φορές χρησιμεύουν ως χρονοκάψουλες για ιδιαίτερες τραγικές επιλογές των wannabe superstars. 

 

 

“Παλιά δεν μπορούσα καν να φανταστώ τη συνεργασία μου με τη Louis Vuitton. Δεν ξέρω για τις άλλες χώρες αλλά στη Γαλλία είναι τεράστια. Είναι το μεγαλύτερο brand για τους νέους. Η γενιά μου μεγάλωσε με τον Virgil Abloh”, συνέχισε ο Victor Wembanyama για να αναφερθεί στις δυσκολίες που είχε να βρει ρούχα στο νούμερά του. 

Μετά από αυτή τη συνεργασία, δε θα έχει ξανά τέτοιο πρόβλημα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved