Getty Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φόρεσε άψογα το πέδιλο με κάλτσα αλλά εσύ μην το κάνεις

Δεν είναι όλους για όλα. Ο «Μπεκς» κάνει το αδιανόητο, πράξη. Εσύ, απλώς, τον θαυμάζεις.

Είναι το μεγαλύτερο στιλιστικό ανέκδοτο. Το «πέδιλο με κάλτσα» που έχει συνδυαστεί με τους Γερμανούς αλλά το «τιμούν» και άλλοι λαοί. Οι Έλληνες, ευτυχώς, όχι και τόσο. Ωστόσο εκεί που λες ότι δεν πηγαίνει σε κανέναν, έρχεται ο Μπέκαμ να σου αποδείξει πόσο λάθος κάνεις. Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εμφάνισή του στην επίδειξη της Victoria Beckham για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Εκεί εμφανίστηκε μαζί με την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών του Μπρούκλιν, Κρουζ και Χάρπερ.

beckham1

Η 12χρονη Χάρπερ μαγνήτισε τα βλέμματα καθώς φόρεσε ένα μακρύ λευκό φόρεμα, τα οποία συνδύασε με πέδιλα από τον οίκο Prada που κοστίζουν πάνω από 900 ευρώ. Ωστόσο ας εστιάσουμε στον Πατριάρχη της οικογένειας Μπέκαμ.

David Beckham: Πώς παραμένει fit στα 48 του;

 

Ο άλλοτε superstar και νυν ιδιοκτήτης της Inter Miami φόρεσε ένα navy κοστούμι, το οποίο συνδύασε μ’ ένα λευκό T-shirt. Αλλά την παράσταση έκλεψε το πατούμενο.

becks

Ο Μπεκς συνδύασε δερμάτινα καφέ σανδάλια μ’ ένα ζευγάρι κάλτσες taupe χρώματος. Ξεκάθαρα άνετος αλλά και elegant για έναν παράξενο λόγο. Πώς γίνεται τα σανδάλια να δείχνουν τόσο κομψά; Ε αν είσαι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, λίγο πολύ αυτή είναι η μοίρα σου. Μπορούμε να κυκλοφορήσουμε όλοι έτσι; Ρητορικό το ερώτημα διότι την απάντηση την ξέρεις ήδη στην ψυχούλα σου.

 

Απολαύστε όλο το αφιέρωμα του Ratpack, «H φανέλα με το 7» κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα:

main



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved