associated press Η Emily Ratajkowski δε θέλει να βλέπει γυμνούς τους αστραγάλους σου

Πριν ξεστομίσεις την πρώτη σκέψη που σου ήρθε στο μυαλό, μάθε πως έχει όλα τα δίκια του κόσμου.

Αν σκοπεύεις να φλερτάρεις την Emily Ratajkowski, πρέπει να ξέρεις να ντύνεσαι. Είναι απαράβατος κανόνας για εκείνη. Όχι πως έχει άδικο, εδώ που τα λέμε. Μου το είχε πει πρώτη φορά η μάνα μου και επιβεβαιώνεται μέρα με τη μέρα: «Στον δρόμο κανείς δε θα σε ρωτήσει τι έφαγες. Θα κοιτάξει το πώς ντύθηκες». Μεγάλη αλήθεια. Η εικόνα μας είναι το παν. Σε μία εποχή που η εικόνα κυριαρχεί, οφείλεις να δίνεις σημασία στην λεπτομέρεια. Να κάνεις τη διαφορά. Να βρεις το στυλ που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σου και να μην κυκλοφορείς με μαύρο μπλουζάκι, βερμούδα και τσαντάκι-μπανάνα λες και είσαι trapper.

 

 

Και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσει η Emily Ratajkowski. Αλλά ξέρεις τι είναι αυτό που δε θα εκτιμήσει ποτέ; Το να κυκλοφορείς με γυμνούς τους αστραγάλους σου. Και πριν ξεστομίσεις την πρώτη σκέψη που σου ήρθε στο μυαλό και αστειευτείς -αποτυχημένα- για κάτι άλλο που θα ήθελε να δει γυμνό (μάντεψε ανήκεις στο 99% του ανδρικού πληθυσμού που ούτε αυτό θα ήθελε να δει γυμνό από σένα), μάθε πως έχει όλα τα δίκια του κόσμου. Η Emily θέλει να σε προστατεύσει.

Δεν είναι απλώς ένα ακόμη χούι (μεταξύ μας Emily, έχεις πολλά) της ίσως πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη. Είναι ένα don’t που βρίσκεται στη λίστα κάθε γυναίκας. Αυτός ο συνδυασμός που το παντελόνι είναι πάνω από τον αστράγαλο και είσαι ξεκάλτσωτος. Αλήθεια πόσο περήφανος πρέπει να είσαι για τον αστράγαλό σου; Θεωρείς πως είναι γοητευτικός όπως το βλέμμα σου; Είναι γυμνασμένος όπως το στήθος σου; Γιατί πιστεύεις πως θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη και θα κάνει κάθε γυναίκα να θέλει να πέσει στο κρεβάτι μαζί σου; Ρητορικά τα ερωτήματα διότι όλοι γνωρίζουμε την απάντηση.

Η Emily Ratajkowski θέλει να σταματήσεις να φοράς άρωμα αν θες να έχεις ελπίδες μαζί της

«Το πρόσφατο κακό μου είναι οι αστραγάλοι των ανδρών. Εκτεθειμένοι αστραγάλοι. Το μισώ αυτό», είπε ο Ratajkowski στο EmRata podcast. «Ένας κομψός αστράγαλος εκτεθειμένος στον πιο hot άντρα θα μου καταστρέψει τη μέρα», ανέφερε για να προσθέσει εν συνεχεία: «Ήταν ένας άντρας που έβλεπα και ήρθε με κοντό παντελόνι και ένα παπούτσι που αποκάλυπτε τον αστράγαλό του και δεν τον έχω δει από τότε. Είναι το σημάδι ενός ανθρώπου που παραβλέπει τις λεπτομέρειες».

 

 

Η Emily δίνει σημασία στις λεπτομέρειες. Μάντεψε δεν είναι η μοναδική που το κάνει. Αλλά αν θέλεις να είμαστε ξεκάθαροι, δε χρειάζεσαι καμία Emily ώστε να μάθεις κάτι που θα έπρεπε να το γνωρίζεις από την 1η Γυμνασίου. Ωρίμασε, σεβάσου το στυλ σου και όλα θα γίνουν καλύτερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved