associated press Η Emily Ratajkowski θέλει να σταματήσεις να φοράς άρωμα αν θες να έχεις ελπίδες μαζί της

Τώρα αρχίζει να βγάζει νόημα ο ντουβρουτζάς που έπαθε με τον Eric Andre.

Το μοντέλο, συγγραφέας και πάνω από όλα γυναικάρα Emily Ratajkowski παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και ανάμεσα όλα όσα είπε, εμείς ξεχωρίσαμε μια σπουδαία συμβουλή grooming που έδωσε. Σπουδαία για όσους θα ήθελαν κάποια στιγμή να δοκιμάσουν την τύχη τους και να τη σαγηνεύσουν αν την πετύχουν σε κάποιο στενό της Χώρας της Μυκόνου και η συμβουλή που έδωσε ήταν μόνο για το άρωμα, ή μάλλον την απουσία αυτού.

 

 

Τώρα που εχουμε την προσοχή κάθε υποψήφιου γύπα των Κυκλάδων, η Emily δηλώνει ότι της αρέσει η φυσική οσμή του σώματος, της αρέσουν οι φερομόνες και αυτές θέλει να μυρίζει, ούτε εσπεριδοειδή, ούτε νότες κουφοξυλιάς, ούτε πατσουλί και βέτιβερ.  Γνωρίζοντας ότι μπορεί να παρεξηγηθεί η δήλωσή της, η σεξοβόμβα συμπλήρωσε ότι καταλαβαίνει τους κινδύνους που μπορεί να φέρει η παρερμηνεία της δήλωσής της και ότι κάποιοι μπορεί σκόπιμα να υποθέσουν ότι της αρέσει η βαρβατίλα και η ιδρωτίλα, αλλά όσοι κάνουν αυτή την κακόβουλη υπόθεση, μόνο τον δικό τους λάκκο σκάβουν.

Γιατί διαμαρτύρεται γυμνή η Emily;

Στην Emily αρέσει απλά η μυρωδιά του αντρικού σώματος, αυτή που έχει ένα καθαρό φρεσκομπανιαρισμένο δέρμα και αυτό είναι όλο. Είναι άγνωστο αν αυτή η μυρωδιά ξυπνάει κάποιο αρχέγονο και ζωώδες ένστικτο αναπαραγωγής ή είναι απλά ένας εύκολος τρόπος για να καταλαβαίνει εύκολα αν ο τύπος που έχει απεναντί της είναι όντως καθαρός ή κρύβει την μπίχλα του κάτω από μισό μπουκάλι άρωμα, αλλά αν αυτή το πιστεύει, τότε ίσως είναι μια καλή συμβουλή grooming που μπορούμε να τεστάρουμε. 

 

 

Ακόμα κι αν στόχος μας δεν είναι να σαγηνεύσουμε σαν άλλοι Eric Andre την Emily της καρδιάς μας, θα είναι η πρώτη συμβουλή grooming που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά της, είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων, πλυθείτε λοιπόν χωρίς άλλη υπερπροσπάθεια.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved