To φλοράλ πουκάμισο είναι για τους ακομπλεξάριστους

Γιατί πρέπει να υιοθετήσεις το στυλ «Χαβάη 5-0».

Προφανώς και δεν γουστάρεις να φορέσεις κάτι λουλουδάτο. Κοιτάς το στυλ και κάτι σου πηγαίνει στραβά. Το φλοράλ πουκάμισο ωστόσο, αποτελεί εξαίρεση γιατί είναι μία κατηγορία μόνο του. Είναι το πουκάμισο που φορούσε ο Tom Shelleck στο «Μάγκνουμ». Το πουκάμισο με το οποίο έκανε τα φονικά του ο Al Pacino στον «Σημαδεμένο». Ναι είναι φλοράλ, αλλά δεν είναι για φλώρους. Είναι για τολμηρούς και ακομπλεξάριστους.

Μπορεί να μην είμαστε Μαϊάμι αλλά ξέρουμε από καλοκαίρι. Ξέρουμε από ήλιο και γυαλιά ηλίου. Το φλοράλ, κυρίως σε κοντομανικο, είναι το πουκάμισο που παίρνεις για την παραλία αν έχεις βαρεθεί το t-shirt. Το πουκάμισο για να οδηγήσεις μέχρι την παραλία και μετά να πας για τσίπουρα στο διπλανό ταβερνάκι. Μπορείς να το βάλεις με το μαγιό σου (αρκεί να μην είναι και αυτό φλοράλ), με την βερμούδα σου. Με παπούτσι, με σαγιονάρα. Ό,τι και αν έχεις στο νου, το φλοράλ δεν πρόκειται να στη χαλάσει.

Μιας λοιπόν και έπιασε ζεστούλα, σου παρουσιάζουμε 7 προτάσεις για φλοράλ πουκάμισο σε λογικές τιμές, για να νιώσεις λίγο Χαβάη 5-0 στις εξόδους σου. Άντε και καλό καλοκαίρι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved