Πόση μυθολογία πιστεύεις ότι χωράει στο μαγιό σου;

Η ελληνική σειρά μαγιό anếr σε προκαλεί να την κάνεις τους ελληνικούς μύθους μέρος των καλοκαιρινών σου εμπειριών.

Το θέμα μαγιό για εμάς τους άνδρες είναι ίσως η πιο περίπλοκη επιλογή ανάμεσα στα κομμάτια που συγκροτούν το καλοκαιρινό στυλ. Προφανώς, και εδώ η άνεση έχει την πρωτοκαθεδρία. Για την ακρίβεια ειδικά εδώ, αφού το μαγιό είναι αυτό που θα φοράς τις περισσότερες ώρες κατά τη διάρκεια των διακοπών σου, ενώ θα είναι βασικό και αναντικατάστατο για πολλά Σαββατοκύριακα από εδώ και στο έξης και μέχρι να φτάσει ο καιρός της πολυπόθητης άδειας.

Πέρα όμως από την άνεση, υπάρχουν και πολλά άλλα που μας δυσκολεύουν την κρίσιμη στιγμή της απόφασης, όπως η γραμμή του, το μήκος του, οι χρωματικοί του συνδυασμοί και τα σχέδιά του.

Αν λοιπόν τα προσέχεις όλα αυτά ήρθε μία νέα ελληνική σειρά μαγιό να μιλήσει στην καρδιά σου και στην καρδιά του κάθε άνδρα. Και να το κάνει με τον πιο απλό και ευθύ τρόπο, ξεκινώντας με το ίδιο της το όνομα, anếr. Μη βιαστείς, δεν πρόκειται για κάποια εξωτική ονομασία, αλλά για τη φωνητική αναπαράσταση (ο τρόπος με τον οποίο προφέρεται/ακούγεται μία λέξη) της λέξης ἀνήρ, του άνδρα δηλαδή.  

O ἀνήρ (anếr), λοιπόν, ο άνδρας στα αρχαία ελληνικά, αυτός ο εξιδανικευμένος ήρωας της Αρχαιότητας, ο ρωμαλέος, έξυπνος, μαχητικός και με σώμα σμιλεμένο από τις αθλητικές δραστηριότητες και τις (πραγματικές ή μυθικές) περιπέτειες απέναντι σε εχθρούς, τέρατα και την απρόβλεπτη θάλασσα, αυτός είναι η έμπνευση για τη νέα ελληνική σειρά ανδρικών μαγιό anếr.  

Τα anếr ξεχωρίζουν λόγω των γνωστών και αναγνωρίσιμων μυθολογικών μοτίβων. Θα βρεις σχέδια που θα παραπέμπουν από τον Κένταυρο και την Αργώ της Αργοναυτικής εκστρατείας μέχρι τον Μινώταυρο κ.α.. Ωστόσο, μην πάει το μυαλό σου σε φολκλορικά και «τουριστικά» σχέδια, αυτά που κατακλύζουν τα τουριστικά μαγαζιά στα νησιά μας και το Μοναστηράκι. Εδώ το κλασικό και το οικείο (δηλ. η αστείρευτη σε πλούτο μυθολογία μας) συναντά την πρωτοτυπία και το υψηλής αισθητικής graphic design.

Πρόκειται για σχέδια που κολακεύουν κάθε ανδρικό σώμα και σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου.

Επίσης, δεν θα σε προδώσουν όσο και αν ταλαιπωρηθούν από το αλάτι, το ιώδιο, το χλώριο και το δυνατό ήλιο, καθώς είναι φτιαγμένα από υλικά πρώτης ποιότητας, δοκιμασμένα κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες. Η απαλή τους λίκρα στεγνώνει γρήγορα και δεν καταλαβαίνει από ήλιο και αρμύρα.

Επιπλέον τα anếr διατίθενται και σε παιδικά νούμερα, ώστε πατέρας και γιος να μοιράζονται τις ίδιες περιπέτειες. Και μεταξύ μας, ίσως να με τρόπο να ζητήσεις από τις γυναίκες της ζωής σου (εννοώ τη μητέρα σου/ τη σύντροφο σου/ τις κόρες σου) να στο χαρίσουν. Άλλωστε με το δίκιο τους σε βλέπουν μυθικών διαστάσεων ήρωα!

Ρίξε μια ματιά στην gallery που φτιάξαμε για σένα και αν ενδιαφέρεσαι, τότε καλό είναι να γνωρίζεις ότι θα βρεις τα μαγιό anếr από το καλοκαίρι του 2017 σε επιλεγμένες μπουτίκ και resorts σε όλο τον κόσμο καθώς και στο  www.anerswimwear.com.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved