Ο Justin Theroux ξέρει τι χρειάζεται το ντύσιμό σου

Μαθήματα στυλ από τον πιο καλοντυμένο άντρα του Χόλιγουντ.

Η αλήθεια είναι πως σαν ηθοποιός, ο Justin είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Ακόμη και αν οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες συμφωνούν ότι τα σενάρια που γράφει είναι ενδιαφέροντα, πιστεύουν ότι θα μπορούσε να διαλέγει λιγότερες «φλόμπες» για να συμμετάσχει ως ηθοποιός. Αυτό ωστόσο που δεν σηκώνει συζήτηση, είναι το στυλ του.

Ο Theroux είναι ο τύπος που αγαπάει το δερμάτινο αλλά που ταυτόχρονα μπορεί να υποστηρίξει το κοστούμι. Αρχικά, όσον αφορά το κομμάτι «δερμάτινο», ο Theroux πιστεύει τόσο στο τζάκετ όσο και στην μπότα. Για την ακρίβεια, οι μπότες για τον Theroux είναι τόσο απαραίτητο αξεσουάρ, που θα τον δεις να τις φοράει με jeans, t-shirt ή ακόμη και με κοστούμι. Τις θεωρεί urban υπόδημα για όλες τις ώρες και όλα τα στυλ. Την ίδια στιγμή, φοράει το ίδιο άνετα τα δερμάτινα παντελόνια όσο και τα jeans-σωλήνες τα οποία τα υποστηρίζει πάντα με σακάκια. Αυτό που είναι αξιοπρόσεκτο στην περίπτωση του, είναι πως δεν προτιμά το περίφημο layering. Δεν θα τον δεις δηλαδή να φοράει τζιν μπουφάν πάνω από πουκάμισα και να ολοκληρώνει το στυλ με δερμάτινο. Όχι. Θα το κρατήσει απλό. Με μία μπλούζα και ένα πανωφόρι, δίνοντας έμφαση στα παπούτσια και το παντελόνι. Και αυτό είναι ένα τρικ που το λες βολικό.

Ίσως ο λόγος που ο Justin αγαπάει το στυλ, είναι επειδή θέλει να δείχνει πως ακόμη και οι άντρες το κατέχουν. Ίσως πάλι ο λόγος να λέγεται Jennifer Aniston. Γιατί σαφώς και προσέχεις δύο φορές περισσότερο όταν έχεις δίπλα σου την Jennifer.

Αν ωστόσο θες να πάρεις ιδέες, μαζέψαμε και σου παρουσιάζουμε τα πιο τίμια στυλ του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved