Οι αριθμοί και τα στατιστικά του PornHub για το 2018

Οργασμός παραγωγικότητας αν σκεφτείς ότι ανέβηκαν φέτος 5 εκατομμύρια βίντεο....

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι από τώρα: όλοι βλέπουμε πορνό. Βλέπουν πορνό αυτοί που το παραδέχονται και αυτοί που το αρνούνται. Αυτοί που είδαν χθες και θα δουν και αύριο. Βλέπουν οι teenagers και οι γυναίκες και τέλος πάντων όλοι.

Και καλά κάνουν δηλαδή γιατί αν μιλήσεις με τον Θάνο Ασκητή, θα σου πει πως «είναι υγιές» και θα έχει και δίκιο ο άνθρωπος.

Το λύσαμε αυτό; Ωραία.

 

watchingporn

 

Το PornHub δεν είναι επίσης άγνωστο. Βρίσκεται στο ιστορικό του κάθε browser, είτε desktop είτε κινητού – εκτός από τα ιστορικά που πρόλαβαν και σβήστηκαν. Και επειδή ακριβώς το PornHub ξέρει πως η συγκεκριμένη πράξη που κάνουμε μόνοι μας «ενώνει» την κοινότητα του πορνό, είπε να μοιραστεί με όλο το κοινό εκεί έξω, γνωστούς και αγνώστους, τα νούμερα που δείχνουν ποιοι είμαστε. Πόσο το αγαπάμε τέλος πάντων αυτό το σάιτ και τι λένε για όλους εμάς οι επισκέψεις σε αυτό.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά. 33,5 δις επισκέψεις είχαμε φέτος στο PornHub, που φτάνει τα 5 δις παραπάνω. Αν το καλοσκεφτείς, υπήρξε δηλαδή χρόνος και με το παραπάνω να τα «βρούμε» με τον εαυτό μας. Αυτό σημαίνει πως η σελίδα είχε περίπου 92 εκατομμύρια επισκέψεις την ημέρα και γινόντουσαν 962 αναζητήσεις το δευτερόλεπτο. Πείνα δηλαδή.

Στο top 5 των χωρών που έκαναν πανηγύρι, ήταν η Ινδία, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιαπωνία και ο Καναδάς. Την ίδια στιγμή ωστόσο αξίζουν εύσημα στους Φιλιππινέζους που είναι στην κορυφή του χρόνου παραμονής με 13 λεπτά. Ή κρατάνε πολύ ή απλά έχουν όρεξη και για παραπάνω. Όλα αυτά την στιγμή που φέτος ανέβηκαν πάνω από 5 εκατομμύρια βίντεο στα οποία έγιναν τουλάχιστον 8 εκατομμύρια comments.

Και τώρα στο ζουμί της υπόθεσης. Σταθερά στις προτιμήσεις του κόσμου, τα βίντεο με λεσβίες για να ακολουθήσουν τα ιαπωνικά hentai και στη συνέχεια τα milf και τα step mom. Αν υπάρχει κάτι που αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, είναι η βοήθεια των smartphones. Το 71% των βίντεο προβλήθηκαν μέσα από αυτά.

porn

 

Γιατί αυτοί είμαστε. Και δεν μας πειράζει καθόλου εδώ που τα λέμε γιατί τα δωρεάν βίντεο πορνό, είναι ίσως από τα καλύτερα πράγματα που έγιναν πάνω στον πλανήτη.

Για όποιον ωστόσο θέλει να μάθει περισσότερα -γιατί τα στατιστικά του PornHub δεν είναι και λίγα- μπορεί να μπει εδώ και να τα δει αναλυτικά. Και η ζωή συνεχίζεται. Με το πορνό φυσικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved