Δεν έχει το κορίτσι όρεξη για σεξ;

Τρεις κινησούλες αρκούν για να την πείσεις.

Λένε ότι ένα πολύ σημαντικό ποσοστό το οποίο κρατάει τη σχέση ζωντανή, είναι το σεξ! Σεξ που συνήθως ελαττώνεται μετά τη συγκατοίκηση-με εξαίρεση τους πρώτους μήνες που δεν κάνεις άλλη δουλειά-και το οποίο όσο περνούν τα χρόνια ελαττώνεται γενικά. Φυσιολογικό θα μου πεις, μιας και από… ξηρασία πάσχει η συντριπτική πλειοψηφία των ζευγαριών. Το θέμα είναι φίλε μου, αν εσύ θέλεις να γίνεις ένα από τα πολλά ζευγάρια που βλέπουν ταινία και μετά ύπνο, ή να κρατήσεις τη φάση σου ψηλά και να συνεχίσεις να είσαι ενεργά σεξουαλικός.

Τα πράγματα βέβαια δεν εξαρτώνται πάντα από σένα, ή για την ακρίβεια δεν εξαρτώνται μόνο από σένα. Συνήθως εμείς οι γυναίκες μία άρνηση για το σεξ την έχουμε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δε σε γουστάρουμε ή έχουμε βρει άλλον –αν ίσχυε το δεύτερο απλά θα σε χωρίζαμε-. Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι ένα από εκείνα τα αγόρια, που θέλουν τρελίτσες αλλά το μωρό τους έχει πονοκέφαλο, είναι κουρασμένο, έχει πρωινό ξύπνημα ή απλά δεν έχει όρεξη, σου έχω μερικά tips για να την ρίξεις και πάλι στα δίχτυα της γοητείας σου.

Γίνε νοικοκύρης

Όχι δεν κάνω πλάκα-παρόλο που μέσα σου το εύχεσαι. Ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών, νιώθουν μεγάλη επιθυμία κατά τη διάρκεια της ημέρας-για σεξ ντε-αλλά δυστυχώς με το που διαβούν το κατώφλι του σπιτιού έρχεται η ξενέρα. Και πάλι δεν εννοώ ούτε εσένα, ούτε και το θέαμα που παρουσιάζεις-που αν είναι σώβρακο, με τρύπια κάλτσα, παντόφλα ΕΣ και κοιλιά να κρέμεται ένα θεματάκι θα υπάρξει-αλλά την κατάσταση του σπιτιού. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις όλη μέρα και να σε περιμένει η στοίβα με τα πιάτα, τα άπλυτα ρούχα και ένα φαγητό που πρέπει να μαγειρευτεί;

Ναι καλά κατάλαβες. Θα τα κάνεις εσύ. Φύγε μία μέρα νωρίτερα από τη δουλειά-θέλεις ή όχι να κάνεις σεξ;-και ασχολήσου με το σπίτι. Πλύνε, ξεσκόνισε, βάλε πλυντήριο, φτιάξε ένα φαγητό να υπάρχει, βάλε και λίγη μουσική και περίμενέ τη με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι. Το πρώτο τεστ το πέρασες.

cookinggg

Τα φάουλ που θα την ξενερώσουν για τα καλά

Κάνε και κανένα μασάζ

Η γυναίκα είναι σαν τη γάτα. Όπου χάδι, εκεί! Οπότε πιάσε δουλίτσα. Λίγο μασαζάκι στην πλάτη, μετράει πολύ και στις πατούσες, ή στα μηνίγγια για τη χαλάρωση, ελπίζω να μην είσαι άμπαλος και πετύχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Όποιο στρες ή άγχος έχει πάει περίπατο. Στο σημείο αυτό να πω ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι στρεσαρισμένη για έναν πολύ σοβαρό λόγο (δουλειά, οικογένεια, οικονομικά) μέχρι και το πιο γελοίο πράγμα (δε βρήκε το make up της)!!!

giphy downsized 10

5 στόχοι για τη σχέση σου μέσα στο 2018

Και αφού έχεις κάνει όλα τα παραπάνω…

Ξεκίνα σιγά σιγά να γίνεσαι... αισθησιακός. Το μυστικό είναι εκείνη να μη χρειαστεί να κάνει τίποτα, είπαμε είναι κομμάτια η γυναίκα, οπότε το παίρνεις όλο πάνω σου. Ξέρεις τώρα. Φιλιά, προκαταρκτικά και αφαίρεση ρούχων-με το μαλακό-. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην κάνεις το ολέθριο λάθος να την μεταφέρεις στην κρεβατοκάμαρα, γιατί ο ύπνος καραδοκεί. Ό, τι κάνεις στον καναπέ, στον πάγκο της κουζίνας… άντε και στο πάτωμα αν το λέει η ψυχούλα σου.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved