Ο οργασμός της είναι μόλις τρία βήματα μακριά

Και λίγη χειρωνακτική εργασία δική σου.

Ξεκινάω με κάτι κλισέ αλλά σημαντικό: Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών είναι κλειτοριδική (aka δεν της αρκεί μόνο η διείσδυση αλλά θέλει και την τσαχπινιά της). Το εν λόγω αξίωμα βέβαια, λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν έχει και επιστημονική χροιά!

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα σε 1000 γυναίκες το 73% απάντησε ότι δεν αρκεί η κυρίως πράξη για να επιτευχθεί η πολυπόθητη ικανοποίηση και άρα ο οργασμός, αλλά απαιτούνται συνδυαστικές κινήσεις με χέρια, δάχτυλα και ό, τι άλλο έχεις ευχαρίστηση.

Και όταν λέω χέρια και δάχτυλα, δεν εννοώ όπως όπως αλλά συγκεκριμένα και μεθοδικά. Η ίδια έρευνα, γίνεται ακόμα πιο ειδική και σε ενημερώνει ότι το 64% θέλει τις κινήσεις από πάνω προς τα κάτω και τούμπαλιν-πάντα απαλά και to the point- και το 52% κάτι σε πιο κυκλικό, οπότε διαλέγεις και παίρνεις.

Υπάρχει λόγος που τα ραντεβού σου από το Tinder είναι αποτυχημένα

 giphy downsized

Για τη δική σου διευκόλυνση-για σένα δουλεύουν βρε τέρας- έφτιαξαν ένα αρκετά κατατοπιστικό σχήμα που ονομάζεται «Χρυσή τριάδα» του γυναικείου οργασμού (Golden Trio) και περιλαμβάνει: Το φιλί το παθιασμένο που σου φεύγει το σαγόνι, το κυρίως πιάτο με το penetration και τα όλα του (διείσδυση) και το στοματικό σεξ (γιατί το ξεχνάς πάντα μου λες;). Με τα τρία αυτά όπλα, μπορείς να χαρίσεις αμέτρητους και έντονους οργασμούς σε όποιο θηλυκό βρεθεί στο διάβα σου.

 Δες και αυτό εδώ: 9 GIFs γεμάτα ΜΙΣΟΣ που μπορεί να σε κεράσει μια Γυναίκα

Και κάτι τελευταίο: Το 30% των αντρών όντως πιστεύει ότι για τον οργασμό της γυναίκας αρκεί μόνο η κυρίως πράξη! Ας σοβαρευτούμε λοιπόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved