Ποιος είπε ότι δεν βγαίνουμε πρώτο ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου;

Ενώ όλοι θα βγουν για να γιορτάσουν, εσύ (μπορεί να) ξεκινάς κάτι καινούργιο. Why not; 

Θα κάνω μια απλή ερώτηση για αρχή: Το φαγητό στο τραπέζι το ρωτάς για να αρχίσεις να τρως; Πάμε τώρα στη δεύτερη και πιο σημαντική ερώτηση: Σε εμποδίζει κανείς να βγεις πρώτο ραντεβού επειδή όλοι γύρω σου γιορτάζουν τον έρωτά τους;

Το ξέρω και το γνωρίζεις πολύ καλά και εσύ ο ίδιος, πως αν επιλέξεις να βγεις μια τέτοια μέρα, που το σκηνικό θα είναι γεμάτο καρδούλες, ζευγάρια που θα κάνουν έξοδο μετά από δύο ολόκληρους μήνες για να θυμηθούν τα παλιά ή που μέχρι και τούρτα-έρωτα μπορεί να δεις σε κάποιο τραπέζι, τίποτα δεν θα σε γλιτώσει από την καζούρα των φίλων σου.

Τα λάθη που κανένας άντρας δεν πρέπει να κάνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Όμως, τι να κάνεις; Να έχεις ευκαιρία για πρώτο ραντεβού και να την προσπεράσεις επειδή είναι Αγίου Βαλεντίνου; Ε όχι, λοιπόν. Θα βγεις και δεν θα το σκεφτείς καν.

 

 

Και πού είναι το κακό για πρώτο ραντεβού στις 14 Φεβρουαρίου;

«Καλά σε έχει ερωτευτεί για αυτό βγαίνει μαζί σου» ή «θα της κάνεις και πρόταση γάμου σήμερα;» είναι μερικές από τις ατάκες που σίγουρα σου ξεφούρνισε η παρέα, καθώς σε έδειχνε με το δάχτυλο για την απόφασή σου να βγεις απόψε πρώτο ραντεβού.

Ενώ, όμως, κάνεις όλη αυτή την προεργασία, μήπως και το κορίτσι έχει σκεφτεί πολύ πιο μπροστά από ένα πρώτο ραντεβού, ότι βγαίνει μαζί σου την Ημέρα των Ερωτευμένων γιατί θέλει να σε παντρευτεί ή κάτι ανάλογο, έχε υπ’ όψιν ότι τίποτα από όλα αυτά δεν βρίσκεται στο μυαλό της.

Να προσέχεις πού θα βγεις μην καταλήξει ο Άγιος Βαλεντίνος σου κάπως έτσι.

Είναι άλλο ένα date για εκείνη, όπως και για σένα τον ίδιο. Διότι την ώρα που οι φίλοι σου έχουν κάνει ένα πρόλογο για το πόσο επικίνδυνο είναι να βγεις πρώτο ραντεβού τη συγκεκριμένη μέρα, οι φίλες της από την άλλη θα τις έχουν ήδη κάνει πλύση εγκεφάλου καθώς είσαι άντρας και δεν θα το βλέπεις παραπάνω ερωτικά από ότι οποιαδήποτε άλλη μέρα.

 

 

Και αν ισχύει το τελευταίο, προς όφελός σου θα είναι καθαρά. Διότι μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλες απαιτήσεις στην έξοδό σας και εσύ να δείξεις ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Επομένως, μην διστάσεις να βγεις απόψε για πρώτη φορά με μια γυναίκα απλώς επειδή είναι Αγίου Βαλεντίνου. Στην τελική, αν εξελιχθεί καλά μεταξύ σας, θα έχετε να το θυμάστε για ένα παραπάνω λόγο. Αν πάλι δεν εξελιχθεί, so what; Απλώς δεν τσούλησε. Απλά τα πράγματα.

Αν τελικά επιλέξεις να βγεις με τους φίλους σου σήμερα, σου έχουμε 5 προτάσεις για να βγεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved