Στενάζουν οι καναπέδες, στενάζουν και οι σερβάντες

Έρευνα αναφέρει όλα τα έπιπλα που προτιμούμε όταν βγάζουμε τα μάτια μας.

Παιδιά, το σεξ χωρίς φαντασία είναι ένα τίποτα. Και δεν είναι μόνο τα κρεβάτια, τα μπάνια και το αυτοκίνητο που γουστάρουμε να την βγάζουμε. Πολλοί από εμάς βολευόμαστε στις πολυθρόνες, τους καναπέδες, στους πάγκους της κουζίνας, στα coffee-tables και γενικά  ό,τι άλλο βάλει ο νους μας. Φαντασία και έπιπλα να υπάρχουν  και όλα καλά.

Όμως οι άνθρωποι του Furniture Market στην Αγγλία, που αγαπάνε τους πελάτες τους, αποφάσισαν να διεξάγουν μία έρευνα και να δουν ποια έπιπλα προτιμά ο κόσμος την ώρα του σεξ. Και οι παρακάτω φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

sex furniture study 1

Το τραπέζι του φαγητού δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Απλά χρειάζεται προσοχή. Δεν την πετάς δηλαδή εκεί πάνω αν έχετε φασολάδα για μεσημεριανό. Αν είναι να το κάνεις, χρειάζεται μία προετοιμασία. Ευφάνταστο πάντως είναι και αυτό το μικρό 6%, που παραμερίζει χαρτοπετσέτες και αλατιέρες για να βγάλει τα μάτια του στους πάγκους. Η καρέκλα που προτιμά το 27% είναι σταθερή αξία. Απλά ό,τι είναι να κάνεις, κάν'το πριν τοπ φαγητό. 

sex furniture study 2

Aυτό που ωστόσο μας προκαλεί κάποια έκπληξη, είναι αυτό το 14% που επιλέγει τα χαμηλά τραπεζάκια. Tι φάση ρε παιδιά; Πώς τα καταφέρνετε εκεί πάνω; Μπορούμε να σκεφτούμε μόνο κάτι με το πάτωμα, διαφορετικά θα υπάρχουν προβλήματα με την μέση. Ωστόσο το 82% δηλώνει ξεκάθαρα φαν του old classic καναπέ. Γιατί είναι άλλη η φάση.

Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μία ξεχωριστή έρευνα για τις σκάλες. Λέμε τώρα εμείς...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved