Πώς θα πεις στον μπαρμπέρη να σου κάνει fade κούρεμα

Υπάρχουν διαφορές και καλό θα είναι να τις γνωρίζεις πριν ξανακάνεις στην καρέκλα.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το fade κούρεμα είναι ότι δεν είναι το ίδιο με το skin fade. Σε αντίθεση με το τελευταίο, ένα παραδοσιακό fade, ξεκινά στη μία πλευρά από σημείο με τριχωτό που ουσιαστικά μειώνεται ο όγκος του. Ένα skin fade, από την άλλη πλευρά, ξεκινά όχι από τριχωτό της κεφαλής, αλλά από δέρμα. Είναι μια κοινή παρανόηση ότι και τα δύο αυτά στυλ είναι το ίδιο πράγμα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Είναι λοιπόν θέμα επιλογής αν θέλεις παραπάνω τρίχα στα πλάγια της κεφαλής ή το θέλεις πιο «απότομο» και τελείως δέρμα.

Διάβασε επίσης: Ποια πομάδα χρειάζεται το κούρεμά σου.

Πολλοί τύποι φαίνεται πιστεύουν ότι το fade είναι ένα fade. Αλλά στην πραγματικότητα, υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετά διαφορετικά στυλ και επιλογές. Αν έχεις καλό μπαρμπέρη, θα είναι σε θέση να σου εξηγήσει όλες τις λεπτές διαφορές στα fade και ποιο σου ταιριάζει καλύτερα – όχι μόνο λόγω της τρίχας αλλά και του προσώπου σου.

Αφού επιλέξεις το σημείο του fade, πρέπει να αποφασίσεις πόσο ψηλά θέλετε να φτάσει αυτό. Θα είναι ψηλό, μεσαίο ή χαμηλό; Πόση τρίχα θα αφήσεις στο πάνω μέρος; Θα είναι απότομο με δέρμα σαν Peaky Blinder ή θες κάτι πιο μαζεμένο με περισσότερη τρίχα στα πλάγια; Σε κάθε περίπτωση, ψάξε φωτογραφίες στο intenet, δείξε του πάνω-κάτω τι σκέφτεσαι και εκείνος θα μπορέσει να σου προτείνει το κατάλληλο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved