Πώς θα διαχειριστείς ένα αραιό μούσι

Τα κενά στα γένια σε αφήνουν εκτός από το παιχνίδι της γενειάδας, αλλά υπάρχουν λύσεις για να ξαναμπείς.

Μυστήριο πράγμα οι τρίχες, αλλού μας τη σπάει που υπάρχουν, όπως στην πλάτη και τον λαιμό, και αλλού μας της σπάει που δεν υπάρχουν όπως στο κεφάλι και τα γένια. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτόν τον διπολισμό σε ό,τι αφορά τις τρίχες, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να μάθουμε να ζούμε εύκολα με την απουσία τους. Τουλάχιστον για την ανεπιθύμητη παρουσία τους έχουμε τις λύσεις, όσο κουραστικές κι αν είναι. Όμως εδώ θα ασχοληθούμε με τα κενά στα γένια και τι μπορείς να κάνεις για να τα καλύψεις ή πώς θα πάψουν να σε απασχολούν.

Πώς θα κάνεις τα γένια σου να δείχνουν λαμπερά και πυκνά;

Άσε το μούσι να μακρύνει

Μπορεί το στυλ ξυλοκόπου να μην είναι στη μόδα, αλλά ακόμα πάει σε κάποιους και ίσως είναι λύση για σένα που έχεις κενά στα γένια. Αυτό γιατί όπως μακραίνουν οι τρίχες προς τα κάτω, μπορούν να καλύψουν τα κενά, αν φυσικά το επιτρέπει η πυκνότητα των γενιών. Το κλειδί για ένα μούσι χωρίς κενά μπορεί να είναι απλά η υπομονή.

 

 

Στα μεγάλα κενά ίσως το κοντό να είναι η λύση

Εδώ ισχύει ο κανόνας για την αραίωση στα μαλλιά, όπου το πολύ κοντό μπορεί να καμουφλάρει τα κενά κάνοντάς δυσδιάκριτα σε σχέση με το που υπάρχουν ακόμα τρίχες. Κάπου μεταξύ των γενιών τριών ημερών και της κοντής γενειάδας ίσως κρύβεται το στυλ που σου ταιριάζει. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σε αυτό το στυλ είναι το συχνό τριμάρισμα για να μην ξεφύγει το μήκος από το όριο του καμουφλάζ.

Το κόλπο με το μουστάκι

Όσα κενά και να έχεις, μουστάκι, πηγούνι και φαβορίτες κάτα πάσα πιθανότητα έχουν αρκετή πυκνότητα. Ακόμα και στην περίπτωση που θεωρείς το μουστάκι ιδανικό για τον πατέρα σου ή τους χίψτερς, το beardstache μπορεί να δώσει τη λύση. Με συχνό τριμάρισμα για την επίτευξη ενός stubble έχεις τη δυνατότητα για την επίτευξη ενός στυλ που δεν είναι ούτε μουστάκι, αλλά ούτε και γεμάτης γενειάδας που δεν μπορείς να έχεις.

 

 

Το ξύρισμα ως έσχατη λύση

Όπως ακριβώς το έκανε και ο Μέγας Αλέξανδρος με τον Γόρδιο Δεσμό, ό,τι δεν λύνεται, κόβεται. Αν τα κενά δεν καλύπτονται με τίποτα ή δεν καμουφλάρονται, τότε ήρθε η ώρα του ξυραφιού. Όπως συμβαίνει και με την προχωρημένη αραίωση στα μαλλιά, είναι προτιμότερο να το πάρεις απόφαση μια ώρα αρχύτερα ότι δεν υπάρχει λόγος να το παλεύεις και να στεναχωριέσαι άδικα. Μπορείς όμως να κάνεις το ξύρισμα μια αληθινά απολαυστική αντρική υπόθεση, όπως το έκαναν όλοι πριν τη λαίλαπα του μουσιού. Επένδυσε σε ένα καλό ξυράφι που δεν θα επιτρέπει ερεθισμούς και σε ένα παραδοσιακό aftershave που θα προστατευεί και θα ενυδατώνει την επιδερμίδα σου, ενώ ταυτόχρονα θα τονώνει την αρρενωπή σου εμφάνιση επισκιάζοντας το baby face εφέ. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved