Και αν σου κάνει κλικ;

Πώς η Mach 3 Turbo θα σε βοηθήσει να πας ένα βήμα παραπέρα την καθημερινή σου περιποίηση.

Πόσες φορές έχεις αισθανθεί ότι θα ήθελες μία αλλαγή στη ζωή σου; Ένα κλικ που δεν θα σε κρατήσει πίσω, αλλά που θα σε κάνει καλύτερο. Που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις από την αρχή τον εαυτό σου και να τον βελτιώσεις μέσα από μικρές και καθημερινές ιεροτελεστίες.  Για κάποιον, μπορεί να είναι ένα νέο στυλ που αποφάσισε να υιοθετήσει. Μία δυνατή στιγμή στη δουλειά ή στη σχέση που θα του αλλάξει την νοοτροπία. Ή ακόμη και η πατρότητα. Το τελευταίο υπήρξε κλικ για τον άρχοντα της μπαλας, τον Neymar Jr.

Κάποια κλικ λοιπόν, καλό είναι να γίνονται. Όχι μόνο επειδή σου αποκαλύπτουν κάτι καινούργιο, αλλά επειδή παρουσιάζουν και μία δική σου άγνωστη πτυχή, που μέσα από μικρά καθημερινά πράγματα μπορούν να σε κάνουν καλύτερο. Όπως για παράδειγμα το ξύρισμα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής περιποίησης. Το «κλικ» σε εμάς τους άντρες όχι απλά συμβαίνει - είναι απαραίτητο να γίνεται για την προσωπική μας εξέλιξη. Ποιος δεν θέλει να δείχνει καλύτερος; Να παρουσιάζει μία βελτιωμένη έκδοση του εαυτού του; Σε αυτό το κλικ θα σε βοηθήσει η νέα Mach 3 Turbo. Με το δικό της ξεχωριστό κλικ.

Gillete Ratpack 4

H μετάβαση στην εξαιρετική έκδοση του εαυτού σου

Την ιστορία του «κλικ» στην εξηγεί πολύ καλά η Gillette η οποία συνεργάζεται φέτος με την FCB και τον Neymar Jr. Τόσο η Gillette όσο και η FCB αντιπροσωπεύουν το «απόλυτο» σε θέματα ακρίβειας -η μια σε θέματα ανδρικής περιποίησης και η άλλη στο γήπεδο. Επίσης, και οι δύο εκφράζουν την επιτομή του εξαιρετικού στο ξύρισμα και στο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά στον Neymar Jr, έχοντας πλέον φθάσει στην κορυφή του αθλήματος, μπορεί να κοιτάξει πίσω, να θυμηθεί κάθε σημαντικό βήμα που έκανε και να συνειδητοποιήσει πόσο μακριά έχει φθάσει. 

Gillete Ratpack 2

Άκους το «κλικ» ;

Για να κατανοήσεις καλύτερα τι είναι αυτό το «κλικ» σκέψου την ακρίβεια που σου παρέχει το MACH 3 Turbo της Gillette. Οι άνδρες μπορούν να έχουν την αίσθηση της καινούριας λεπίδας για περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα ξυραφάκια μιας χρήσης και να κάνουν το επόμενο βήμα: Από το «καλό» στο εξαιρετικό, δηλαδή! Αντλώντας έμπνευση από αυτές τις στιγμές του «κλικ» η Gillette θέλει να βοηθήσει τους άνδρες να αναβαθμίσουν τη διαδικασία του ξυρίσματος, προτείνοντας τις λεπίδες ακριβείας του MACH3 Turbo, με το χαρακτηριστικό ήχο του «κλικ» που ακούγεται όταν η κεφαλή συνδέεται με τη λαβή. Μάλιστα, για να σε βοηθήσει να κατανοήσεις πλήρως τι συμβαίνει στην πορεία ενηλικίωσης ενός άντρα, ο Neymar Jr (ναι, ο Βραζιλιάνος που κατέκτησε για 4 συνεχείς χρονιές τον τίτλο του FIFA Player of the Year, μέχρι την ηλικία των 21 ετών) «μοιράζεται» μαζί σου στιγμές από τη ζωή του «πριν γίνει το κλικ».

Gillete Ratpack 5

Οι στιγμές του «κλικ» είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της πορείας ωρίμανσης ενός άνδρα. Εσύ το ένιωσες; Μήπως ήρθε η ώρα να πας από το «καλό», στο εξαιρετικό;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved