Έξι «βήματα» στην αποτελεσματική ανδρική ρουτίνα φροντίδας προσώπου και σώματος

Στον τομέα της προσωπικής περιποίησης, οι άνδρες απελευθερώνονται από τα παραδοσιακά στερεότυπα και υιοθετούν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ανδρική περιποίηση προσώπου και σώματος.

Πέρασαν οι εποχές που μόνο το πλύσιμο του προσώπου με σαπούνι και νερό αποτελούσε τη ρουτίνα περιποίησης σας. Αναγνωρίζετε πια τη σημασία της διατήρησης υγιούς δέρματος, περιποιημένης γενειάδας, ελέγχου των οσμών σώματος και επενδύετε σε εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας προσαρμοσμένα ειδικά στις ανάγκες σας. Ποια είναι αυτά;

#1 Ανδρικά καθαριστικά

Τα ανδρικά καθαριστικά έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν αποτελεσματικά τη βρωμιά, τη λιπαρότητα και τους ρύπους, χωρίς όμως να αφαιρούν τη φυσική υγρασία του δέρματός σας. Χρησιμοποιήστε το Barber Club gel καθαρισμού 3 σε 1 της L'Oréal Paris, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη βέλτιστη φροντίδα και τον εντατικό καθαρισμό του προσώπου, της γενειάδας και των μαλλιών σας. Απομακρύνει τις λευκές νιφάδες, τους ρύπους, τις οσμές από τα γένια σας και τα αφήνει πιο απαλά. Καθαρίζει αποτελεσματικά και απαλά την επιδερμίδα του προσώπου σας, και ενυδατώνει τα μαλλιά σας, βοηθώντας το τριχωτό της κεφαλής σας να αποκτήσει μια αίσθηση άνεσης.

#2 Ανδρικά απολεπιστικά

Τα απαλά ανδρικά απολεπιστικά απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματός σας  και αποτρέπουν τις τρίχες που αναπτύσσονται προς τα μέσα, ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς που έχετε μούσι ή γενειάδα.

#3 Ενυδατικές κρέμες

Οι ενυδατικές κρέμες που έχουν σχεδιαστεί για άνδρες είναι ελαφριές και απορροφώνται γρήγορα, προσφέροντας ενυδάτωση χωρίς να αφήνουν λιπαρά υπολείμματα. Ειδικά οι ανδρικές ενυδατικές κρέμες με δείκτη προστασίας SPF, προστατεύουν το δέρμα σας από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας.

#4 Κρέμες ματιών

Οι ανδρικές κρέμες ματιών είναι ειδικά σχεδιασμένες για να μειώνουν τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές, βοηθώντας σας να διατηρήσετε μια νεανική και ανανεωμένη επιδερμίδα.

#5 Κρέμα για μούσια

Για εσάς, που έχετε μούσι ή γενειάδα στο πρόσωπο, η κρέμα για μούσια δεν είναι απλώς πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Οι τρίχες στα γένια είναι πιο τραχιές και πιο επιρρεπείς στην ξηρότητα σε σύγκριση με εκείνες των μαλλιών σας. Ως εκ τούτου, μια ποιοτική κρέμα για μούσια είναι απαραίτητη για την ενυδάτωση και την απαλότητα τόσο της γενειάδας όσο και του δέρματός σας. Εφαρμόστε την νέα Barber Club ενυδατική κρέμα για γένια και επιδερμίδα της L'Oréal Paris που καταπραΰνει από τον κνησμό και μαλακώνει τα γένια σας, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το πρόσωπό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

#6 Αποσμητικό

Το αποσμητικό είναι απαραίτητο και σημαντικό στην υγιεινή του ανδρικού σώματος. Το κατάλληλο αποσμητικό μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο σας σύμμαχο ενάντια στην έντονη εφίδρωση και την κακοσμία, που αντιμετωπίζετε καθημερινά λόγω της ζέστης και του στρες. Η προστασία κατά του ιδρώτα και των οσμών, καθώς και η φροντίδα που απαιτεί το ανδρικό σώμα οδήγησαν τη L'Oréal Paris στη δημιουργία της σειράς αποσμητικών Men Expert. Η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε roll-on και αποσμητικά σπρέι που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας. Επιλέξτε το κατάλληλο ανδρικό αποσμητικό για εσάς και θα έχετε την αίσθηση της άνεσης και τον έλεγχο των οσμών σας για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

loreal1

 

Για τον σύγχρονο άνδρα, η ρουτίνα περιποίησης είναι μια επένδυση στη συνολική του ευεξία και αυτοπεποίθηση. Ακολουθείστε με συνέπεια την ανδρική περιποίηση προσώπου και σώματος και ανεβάστε την αρρενωπότητά σας στα ύψη. Γιατί σας αξίζει!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved