4 κουρέματα για αυτό το Καλοκαίρι

Θες αλλαγή στην εμφάνισή σου; Η ώρα είναι τώρα.

Θυμάσαι που σου είχαμε δείξει 13 διαχρονικά κουρέματα που είναι ιδανικά για σένα που θες το καλοκαίρι να κάνεις μια safe αλλαγή; Ωραία, επειδή όμως η εποχή προσφέρεται για κάποιος πιο τολμηρές αλλαγές, σου παρουσιάζουμε 4 κουρέματα που θα φορεθούν σε πολλά κεφάλια μόλις πιάσουν για τα καλά οι ζέστες. 

Εσένα πώς σου φαίνονται;

1. Fade

Κλασικό (πλέον) και αγαπημένο (άμα τη εμφανίσει) κούρεμα, σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να πούμε ότι από μόνο του δεν δίνει κάτι.
Η συγκεκριμένη παραλλαγή, ωστόσο, έχει την εξής ιδιαιτερότητα: Το σβήσιμο δεν είναι σταδιακό αλλά κάπως πιο απότομο.
Να το κάνεις μόνο αν το πρόσωπό σου έχει στενή κατατομή.

gallery 1491834387 justin timberlake main

2. Γαλλικό κόψιμο με πυκνή φράτζα

Επιλογή του Κίλιαν Μέρφι που τον παρακολουθείς στο Peaky Blinders. Στο πάνω μέρος του κεφαλιού διατηρείς πυκνή υφή ενώ για τα πλαϊνά είναι ιδανικό ένα μέσο με πολύ χαμηλό σβήσιμο.

gallery 1491835254 cillian murphy

3. Pomp το μοντέρνο

Εδώ μιλάμε. Προσωπικό αγαπημένο της λίστας, αλλά δεν λέει και κάτι απαραίτητα αυτό, γούστα είναι αυτά. Ζήτα από τον κουρέα σου να σου αφήσει τα πάνω πλαϊνά λίγο πιο μακριά και να σβήνουν λίγο πάνω από το ύψος των φρυδιών και στους κροτάφους. Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

gallery 1491836062 zayn malik

4. Slick Rick

Σου θυμίζει κάτι; Το είχαμε δει και στα διαχρονικά κουρέματα που δεν θα σε προδώσουν ποτέ. Ναι, δεν είναι αντίφαση απλώς το συγκεκριμένο κούρεμα έχει επιστρέψει πιο θριαμβευτικά από ποτέ. Για να δώσεις κίνηση και υφή, χρησιμοποίησε ματ πομάδες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved