Εθισμένοι τσοντάκηδες οι Βρετανοί βουλευτές

Έρευνα δείχνει ότι τα παλικάρια δεν σηκώνουν κεφάλι (από το τάμπλετ).

Υπάρχουν δουλειές και δουλειές εκεί έξω. Σε κάποιες, οι εργαζόμενοι δεν προλαβαίνουν να σηκώσουν κεφάλι από τη δουλειά και σε άλλες οι εργαζόμενοι έχουν μονίμως σηκωμένο το κάτω κεφάλι.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το Βρετανικό Κοινοβούλιο, όπου εργαζόμενοι και βουλευτές φαίνεται να είναι μονίμως συνδεδεμένοι με τις ιστοσελίδες πορνό.

dfddfdf

 

Όλα ξεκίνησαν με μία έρευνα του Press Association που ζήτησε πρόσβαση σε διοικητικά έγγραφα - όπως ορίζει η βρετανική νομοθεσία για την ελευθερία της πληροφόρησης. Μέσα στα πολλά «καλούδια» που βρήκε το πρακτορείο ειδήσεων ήταν και οι συνδέσεις σε πορνογραφικούς ιστοτόπους για την περίοδο Ιούνιος- Οκτώβριος 2017.  

Το πρακτορείο βρήκε συνολικά 24.473 συνδέσεις – δηλαδή περίπου 160 την ημέρα. Που σημαίνει ότι το Βρετανικό Κοινοβούλιο μπορεί να βγάζει δουλίτσα, αλλά η τσόντα παραμένει απόλαυση. Σκεφτείτε ότι τον Δεκέμβριο παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ντέμιαν Γκριν, επειδή δήλωσε αρχικά ότι «δεν γνωρίζω πως βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή μου».

 

188742961

 

Τι να σου πούμε κι εμείς ρε Γκριν. Θα πέρασε κάνας σκίουρος και θα πάτησε κατά λάθος πάνω στο πληκτρολόγιό σου... 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved