Φάκελος Πορνό: Τι έχετε πάθει όλοι και φτιάχνεστε με το Hentai;

Ένας εξάψαλμος στα 20χρονα με τις περίεργες πορνογραφικές προτιμήσεις.

Θα μάθατε φαντάζομαι ότι το δημοφιλές τσοντοσάιτ «Pornhub» δημοσίευσε τα στατιστικά στοιχεία γύρω από τις προτιμήσεις, τις επισκέψεις, το φύλο και τις ηλικιακές ομάδες των Ελλήνων χρηστών-μελών του.

Μάθαμε δηλαδή, με ποια πορνοστάρ τον παίζει ο μέσος Έλληνας (ακόμα στη Τζούλια έχουμε μείνει), ποιο είναι το ποσοστό των γυναικών που παρακολουθεί πορνό (είναι που δεν βλέπετε τελικά), ποιος είναι ο μέσος όρος παραμονής στο site (ένα τίμιο μπασκετικό δεκάλεπτο), ποια είναι η αγαπημένη μέρα των Ελλήνων για τσόντα («σιγά μη βγω Σάββατο που βγαίνει η Σάρα κι η Μάρα, θα δω τσόντες»!) και γενικότερα με τι φτιάχνεται το ελληνικό κοινό, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκει.

pornhub insights greece relative category age

 

Ασφαλώς και η συγκεκριμένη δειγματοληψία ενέχει μία έντονη δόση αναξιοπιστίας, ή έστω δυσπιστίας, αφού αν γουστάρω μπορώ να μπω και να γραφτώ στο Pornhub ως «Αφροξυλάνθη Τσοντού, ετών 58, Γιαννιτσά».

Από την άλλη δε, υπάρχει και μία συγκεκριμένη κατηγορία η οποία, αν κρίνουμε από την παράξενη πορεία που διαγράφει η νεολαία τα τελευταία χρόνια, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ποια είναι; Αυτό το αψυχολόγητα υψηλό 77% ατόμων ηλικίας 18-24, που παρουσιάζει μία κλίση προς το… hentai! Ναι μάγκα μου, το hentai! Μία μόδα πορνό, η οποία όχι μόνο δεν αποτελεί πλέον καινοτομία της βιομηχανίας πορνό, αλλά είναι τόσο συνηθισμένη πια που αν βρεθώ σε μία παρέα 20άρηδων και παραδεχτώ ότι δεν βλέπω hentai τσόντες μπορεί να με πουν και ανώμαλο.

giphy


Μέχρι να αντικρίσω κατάματα τη σοκαριστική (;) αλήθεια γύρω από τις προτιμήσεις του νεοφερμένου στον κόσμο των ενηλίκων άντρα, το hentai για μένα ήταν αυτό το ενοχλητικό κλιπάκι κάπου πάνω δεξιά, δίπλα από την τσόντα που είχε επιλέξει να δει ένας φίλος μου από το χωριό.

Το οποίο κλιπάκι έσκαγε με τη μορφή επαναλαμβανόμενου video (κάτι σαν gif) και χάλαγε την αισθητική του ίδιου φίλου μου από το χωριό, αναγκάζοντας τον να χρησιμοποιεί το δεξί του χέρι για να κρύβει το συγκεκριμένο video και όχι για τον σκοπό που του το έδωσε ο καλός θεούλης σε τέτοιες περιπτώσεις.


Τσόντα σε κόμικ ρε διάολε;

Που λέτε, λοιπόν, σχεδόν «8 στα 10» 18χρονα της χώρας, τη βρίσκουν με hentai τσόντες! Με anime πορνογραφικό υλικό! Μία ακμάζουσα πορνογραφική τάση της τελευταίας 10ετίας, η οποία, με απλά λόγια, είναι αυτό: τσόντα σε κόμικ.

via GIPHY


Κινούμενα πορνογραφικά σχέδια δηλαδή, στα οποία απεικονίζονται φιγούρες ιαπωνικής κυρίως προέλευσης, αλλά και ήρωες αρκετών πασίγνωστων κόμικς (όπως Pokémon και Dragon Ball Z), με πρωταγωνιστές από την Marge Simpson και τη Χιονάτη μέχρι χταπόδια και πράσινα τέρατα.

Όσο κι αν εκεί έξω επικρατεί η άποψη ότι οι hentai τσόντες έχουν μια κάποια αθωότητα συγκριτικά με τις συμβατικές πορνογραφικές ταινίες, όχι μόνο επειδή είναι κόμικς αλλά επειδή δεν έχουν σχέση με σωματεμπορία και εκμετάλλευση, όσο κι αν η βιομηχανία πορνό έχει προχωρήσει, θέλω να κοιτάξω στα μάτια έναν 18χρονο, 20χρονο, 24χρονο πιτσιρικά και να τον ρωτήσω:

«Τι σκατά σε φτιάχνει ρε αγόρι μου σε αυτό το πράγμα;».

via GIPHY

 

Και σας ρωτάω

Όχι, δεν είναι μία εξωπραγματική ερώτηση ενός πουριτανού άντρα που ήρθε από το υπερπέραν της 90s' εποχής και μεγάλωσε με Lisa Ann, Jenna Jameson, Briana Banks, Asa Akira.

Είναι το εύλογο ερώτημα μίας ηλικιακής ομάδας αντρών που συνεχίζει να βλέπει τσόντες με την ίδια συχνότητα και με ελαστική προσαρμοστικότητα στις όποιες αλλαγές-εξελίξεις έχει το πορνό τα τελευταία χρόνια.

Δηλαδή, τι είναι αυτό που σας ανάβει ρε παλικάρια; Η κόμικ εκδοχή μίας τσόντας; Η απόδοση ενός videogame σε πορνογραφική βερσιόν; Ή μήπως έχετε αποχαυνωθεί τόσο που, όχι καμάκι δεν κάνετε, αλλά ούτε κανονικές τσόντες δεν σηκώνει το ορμονικό σας τσιπάκι;

Ξέρω, πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι. Αλλά πόσο μεγάλος είναι αυτός ο εθισμός στην κινούμενη εικόνα, που κάνει το πραγματικό να φαίνεται απρόσιτο και ντεκαυλέ; Και τέλος πάντων, όλα αυτά τα κορίτσια με διατριβή στις τσόντες, η Tori Black, η Madison Ivy, η Jenna Haze, όλα αυτά τα δύσμοιρα κορίτσια, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, δεν σου κάνουν; 

Εμείς περιμέναμε να φορτώσει το 56άρι μόντεμ για να δούμε ένα γαμημένο βίντεο ολόκληρο κι εσείς που τις έχετε στο πιάτο, προτιμάτε τη Marge Simpson!

Δηλαδή αυτό εδώ δεν σου λέει τίποτα, ε;

giphy 3

 

Προτιμάς αυτό εσύ...

giphy 2

Πραγματική άβυσσος...

Οκ, κι εμείς βλέπαμε Pokémon μικροί, αλλά όταν μεγαλώσαμε δεν το γυρίσαμε στην Pokémon τσόντα. Δεν θέλουμε να μάθουμε πώς πηδάει ο Pikachu, ρε αδερφέ, και κυρίως δεν φτιαχνόμαστε με αυτό! Κι εμείς παίζαμε Lara Croft, αλλά δεν τον παίζαμε με Lara Croft. ΔΕΝ!

Φανταζόμασταν πόσο ωραία θα ήταν αν η Lara Croft υπήρχε στα αλήθεια και όχι μόνο στο Tomb Raider, αλλά μέχρι εκεί. Δεν τη βρίσκαμε κιόλας με την πάρτη της. Με την Angelina Jolie ναι, αλλά όχι και με τη Lara Croft.

Αν είναι έτσι, τότε η Walt Disney πρέπει να βγάλει νέα porn edition σειρά κινουμένων σχεδίων. Όπου η Eva Angelina θα κάνει το Σταχτοπούτανο, η Kendra Lust την Αλίκη στη χώρα των Οργίων και η Sasha Grey την Ωραία Κοιμωμένη...

download

Και κάπως έτσι, η αθωότητα των παιδικών που μας μεγάλωσαν, θρυμματίζεται. Μαζί της και η τσόντα η αγνή, η τίμια, η παραδοσιακή, η μορφωμένη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved