ΦΑΙΗ στη Μαντώ δεν θα τα ξαναχώσεις. ΣΤΗ ΜΑΝΤΩ!

Κρατάμε αντάρτικο μετά την ατάκα της Φαίης Σκορδά για το κορίτσι του Nomads.

Κάποια πράγματα παιδιά δεν τα πειράζουμε. Τα σεβόμαστε, δεν τα αγγίζουμε. Και ένα από αυτά είναι η Μαντώ Γαστεράτου. Την έχουμε αγαπήσει από τις εποχές που φωτογραφιζόταν στα περιοδικά και έκανε εκπομπές για το MAD. Και όποιος και αν είναι ο λόγος, δεν θέλουμε να μας την κακοκαρδίζει κανένας.

Όλα ξεκίνησαν με την ατάκα της Φαίης Σκορδά για την απόφαση της Μαντώς να ψηφίσει τον Γιώργο Μαυρίδη. «Τον ψηφίζω γιατί τον βλέπω κάπως και θέλω να πάρει τα πάνω του» είπε η Μαντώ, το πήρε κάπως βαριά η Σκορδά που πίστευε ότι έπρεπε να του μιλήσει και να τον βοηθήσει και κάπου εκεί αποφασίσαμε να σηκώσουμε και εμείς την ασπίδα προστασίας μας.

Γιατί απλούστατα, για όλους εμάς τους άντρες που μπαίνουμε στη διαδικασία να δούμε το Nomads, είναι κάποια συγκεκριμένα κορίτσια εκεί που μας κρατάνε καρφωμένους. Ο Μαυρίδης είναι από τους τυχερούς που τις χουφτώνει κιόλας. Η Χριστίνα η Κολέτσα. Η Βασιλική η Μιλλούση. Και φυσικά η Μαντώ. Καταλαβαίνουμε πως αργά ή γρήγορα θα πρέπει η ζωή στο Nomads να συνεχιστεί χωρίς κάποια από αυτές, αλλά όχι να μας αγγίζετε τα κορίτσια μας από την αρχή. Δεν θέλουμε να ακούμε κουβέντα για την Μαντώ. Πείτε μας εμπαθείς, πείτε μας κολλημένους, πείτε μας  ό,τι θέλετε. Το  team Μαντώ είναι μεγάλο και στάνταρ απαριθμεί περισσότερους από εμάς τους 5 που καθόμαστε στα γραφεία και έχουμε κηρύξει τον Ανένδοτο.

Μαντώ μη μασάς. Είμαστε μαζί σου. Και θυμίζουμε σε όλους γιατί σε αγαπάμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved