Assosiated Press O Μεσούτ Οζίλ από ποδοσφαιρικό δεκάρι έγινε «νταμάρι»

Μάλλον πάει για πορτιέρης, δεν εξηγείται αλλιώς.

Πάει ο λεπτεπίλεπτος Μεσούτ Οζίλ που θυμόμαστε με την φανέλα της Εθνικής Γερμανίας. Εκείνο το λεπτό πλάσμα με το μαγικό αριστερό πόδι, που θα μπορούσε να κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα αλλά οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω.

 

 

Το άλλοτε δεκάρι της Άρσεναλ, που λατρεύτηκε όσο λίγοι στο Λονδίνο, αποτελούσς ανέκαθεν ευγενική φυσιογνωμία, αν και σε κάποιους φέρνει λίγο και στον πρωταγωνιστή του Narcos Mexico, Diego Luna. Πάντα όμως ήταν ένας τύπος συμπαθής με ευφυΐα, ειδικά όποτε είχε την μπάλα στα πόδια.

Άλλωστε, ξεχνάει κανείς τα παράπονα που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης, όταν έμαθε ότι οι «μερέγχες» άφησαν τον Γερμανό διεθνή να αποχωρήσει για τους «κανονιέρηδες» του Λονδίνου; Όταν σε εκτιμάει τόσο πολύ ένας ποδοσφαιριστής όπως ο CR7, τότε μάλλον κάτι κάνεις πολύ καλά.

 

 

Αυτή στιγμή, λοιπόν, ο Οζίλ έχει αφήσει το ποδόσφαιρο πίσω και το έχει ρίξει στην γυμναστική. Όχι ότι τόσα χρόνια που έκανε πρωταθλητισμό του έλειψε, ωστόσο, ενώ τόσα χρόνια ήταν αποκλειστικά στη γράμμωση, πλέον το έχει ρίξει στον όγκο.

Ο ίδιος ανέβασε βιντεάκι που κάνει γυμναστική, και οι δικέφαλοι-τρικέφαλοι των χεριών του δεν μπορούσαν να κρυφτούν εύκολα.

Μάλιστα, σχολίασε ο Ρίο Φέρντιναντ «φαίνεσαι δυνατός αδερφέ» και άδικο δεν είχε. Αν τον δούμε να παίζει κάνα ματσάκι παλαιμάχων ποτέ, είναι αρκετά πιθανό να δούμε τον Οζίλ να παίζει κεντρικός αμυντικός ή αμυντικό χαφ, καθώς πιάνει πολύ χώρο για δεκάρι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved