Ο Arnold Schwarzenegger θέλει να κάνεις τις ασκήσεις σου σωστά

Ο ίδιος αποκάλυψε το μεγάλο του «μυστικό» που τον πονάει εδώ και 50 χρόνια.

Ο Arnold Schwarzenegger επιστρέφει ως ο Τ-800 στο Terminator: Dark Fate και μπαίνει ξανά στις αίθουσες των γυμναστηρίων. Και όμως, αν και βρίσκεται στα 72 του χρόνια, ο Αυστριακός δείχνει πως η επιστροφή στο αγαπημένο του περιβάλλον αποτελεί μια… ρουτίνα για τον ίδιο.

 

 

Και φυσικά έχει τις δικές του απόψεις για το πώς ο κόσμος θα πρέπει να κάνει σωστή γυμναστική. Εμείς να προσθέσουμε πως αποτελεί εξαιρετική ιδέα να διαβάσετε τι ΔΕΝ αρέσει στον ίδιο και τι κάνουν λάθος όλοι στα γυμναστήρια.

Ο 72χρονος Schwarzenegger μίλησε στο LADbible για τη νέα του ταινία, αλλά αναφέρθηκε και στο θέμα της γυμναστικής σήμερα τονίζοντας: «Όταν κάποιος κάνει μισή επανάληψη είτε σε όργανο, είτε σε μονόζυγο τότε απλά έχει κάνει τη μισή δουλειά στην άσκηση.

Πρέπει όλοι να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι προκειμένου να ολοκληρώσουν σωστά την άσκηση. Κάθε επανάληψη πρέπει να είναι σωστή, αλλιώς δεν θα υπάρχει καμία επίδραση στο σώμα και θα σπαταλάμε άσκοπα το χρόνο μας».

 

 

Φυσικά, ο Αυστριακός θρύλος δεν έμεινε εκεί, αποκαλύπτοντας αυτό που τον… τρελαίνει τα τελευταία 50 χρόνια: «Με τρελαίνει να βλέπω τύπους να νομίζουν πως σηκώνουν πολλά κιλά, κάνοντας μια… μισή επανάληψη. Ήμουν και είμαι φανατικός στο να κάνεις κάτι σωστά. Αλλιώς δεν υπάρχει νόημα, εξαπατάς τον εαυτό σου και δεν βλέπεις ποτέ κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα».

 

arnold instagram workout main

 

Προβληματιστήκατε; Τώρα, μετά από αυτές τις συμβουλές, ειδικά από τον ίδιο τον «μάστορα» του είδους, Arnold Schwarzenegger, σίγουρα θα μπείτε στο γυμναστήριο με τα σωστά εφόδια για μια καλή προπόνηση.

Εμπρός, όλοι στα γυμναστήρια…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved