Θες στήθος σαν αεροδιάδρομο;

Με τρεις ασκήσεις ετοιμάσου να πας την προπονήση του στήθους σε άλλο επίπεδο.

Επισήμως το στήθος «Heathrow» με τουλάχιστον τρεις διαδρόμους για προσγείωση απογείωση είναι από αυτά που θαυμάζουν οι γυναίκες σε ένα άνδρα. Ανεπισήμως, κάτι άλλο είναι, στα έχουμε γράψει.
Και γενικά οι ασκήσεις για το στήθος είναι πάντα εντυπωσιακές γιατί είναι λες και το νιώθεις να «ανοίγει» εκείνη τη στιγμή που εκτελείς την άσκηση.

Εφόσον τις αγαπάς, τότε είναι πολύ λογικό να θες να τις πας σε άλλο επίπεδο. Παρακάτω σου έχουμε το περίφημο πρόγραμμα των 300 επαναλήψεων. Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να τις κάνεις όλες σε ένα σετ. Χρειάζεται όμως να υπολογίσεις μερικά παραπάνω έξοδα για να αγοράσεις καινούργια T-shirts το καλοκαίρι καθώς αυτά που ήδη έχεις είναι σίγουρό ότι αν ακολουθήσεις αυτή την προπόνηση δεν θα σου κάνουν.

1. Βυθίσεις

Κρατήσου από τις λαβές της καρέκλας με τα χέρια σου ίσια και χαμήλωσε το κορμί σου μέχρι οι αγκώνες σου να σχηματίσουν ορθή γωνία, προσέχοντας όμως να μην ανοίγουν στα πλάγια. Επίστρεψε στην αρχική θέση και επανάλαβε την κίνηση.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 25 | Διάλειμμα: 1 λεπτό

2. Πιέσεις με μπάρα

Αναπαύσου στον πάγκο και πιάσει την μπάρα προσέχοντας ώστε τα χέρια σου να βρίσκονται στο ύψος των ώμων. Σήκωσε την μπάρα και ξεκίνα τις πιέσεις στο ύψος του στήθους μέχρι να τεντωθούν τα χέρια σου. Εισπνέεις πριν σηκώσεις τα κιλά και εκπνέεις όταν βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 25 | Διάλειμμα: 1 λεπτό

3. Ανοίγματα με αλτήρες σε επικλινή πάγκο

Ξαπλώνεις στον πάγκο και κρατώντας τους αλτήρες (έναν σε κάθε χέρι προφανώς). Τα χέρια σου ενωμένα κλειστά ακριβώς πάνω από το πρόσωπο και τα ανοίγεις στα πλάγια, προσέχοντας να μην τεντώνουν τελείως οι αγκώνες. Επανάλαβε την αντίστροφη κίνηση φέροντας του δύο αλτήρες πάνω από το πρόσωπο σου.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 25 | Διάλειμμα: 1 λεπτό



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved