Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα του Westworld και κλείσε τριημεράκι!

Αν ενθουσιάστηκες με το trailer, περίμενε να δεις τον κόσμο των Σαμουράι...

Μαζί με τα τόσα καλούδια που παρουσίασε το Super Bowl, ένα από αυτά ήταν και το trailer της δεύτερης σεζόν του Westworld. Που όχι μόνο το περιμέναμε πως και πως, αλλά έδωσε και την εικόνα της απόλυτης αναρχίας.

Ο κόσμος του Westworld, είναι πλέον πραγματικά χωρίς κανόνες. Και για τους ανθρώπους αλλά και για τα υβριδικά ρομπότ του πάρκου. Για όσους δεν το είδαν, ας πάρουν μία γεύση.

 

Παρ’ όλα αυτά πρέπει να παραδεχτούμε το εξής. Αν το Westworld υπήρχε πραγματικά, θα ήταν όντως μία καλοστημένη μπίζνα. Τόσο καλή που θα είχε τραβήξει το κοινό μόνο και μόνο από την ιστοσελίδα της. Ω ναι. Γιατί σε αντίθεση με τις υπόλοιπες επίσημες ιστοσελίδες τηλεοπτικών σειρών, αυτή του Westworld είναι σαν πραγματικό θεματικό πάρκο που καλοσωρίζει τους επισκέπτες του. Μπορεί να μην είναι αληθινή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να βγάλεις το καπέλο στους ανθρώπους της παραγωγής για την δημιουργία της. Ας ρίξουμε μία ματιά.

Yπάρχει πάντως και ένα video game που θα σε μυήσει στο Westworld.

 

Κάνεις κανονικά κρατήσεις

book


Έστω και εικονικές. Η σελίδα σου δίνει την ικανότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε σπίτια και βίλες, αλλά απ’ ότι μαθαίνουμε κοστίζει 40.000 δολάρια κατ’ άτομο. Που σημαίνει πως το πάρκο είναι μόνο για τον κοσμάκη που είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Δοκίμασε το αν θες. Θα σου πει ούτως ή άλλως πως δεν έχει διαθέσιμα δωμάτια.

 

Θα δεις τον καινούργιο κόσμο των Σαμουράι

sam

Η πρώτη σεζόν είχε αφήσει μία υπόνοια πως υπάρχουν περισσότεροι από ένας κόσμοι. Για την ακρίβεια, ένας από αυτούς ήταν και η Ιαπωνία του Μεσαίωνα με τους Σαμουράι να κάνουν τα κουμάντα τους. Δεν ξέρουμε αν θα δούμε κάτι σχετικό στην δεύτερη σεζόν, όμως η ιστοσελίδα δείχνει ήδη κάποια stills από τον νέο κόσμο. Να ελπίζουμε;

 

Υπάρχουν συνολικά 4 κόσμοι

park3

Ή τουλάχιστον αυτό έχουμε να θυμόμαστε από την ταινία του 1973. Αν επιχειρήσεις να τους τσεκάρεις στην ιστοσελίδα, θα σου βγει το μήνυμα πως είναι «Κλειστοί για το κοινό». Στο πρωτότυπο σενάριο ωστόσο από τον Michael Crichton, υπήρχε ένα MedievalWorld (που εξελισσόταν στον Μεσαίωνα) αλλά και το RomanWorld (που εξελισσόταν στην αρχαία Ρώμη). Οπότε μην νομίζεις ότι έχουμε ξεμπερδέψει με τους κόσμους.  

 

Μην ξεχάσεις να εξερευνήσεις τον χάρτη

map2

Ένας interactive χάρτης του Westworld δίνει πληροφορίες για τις περιοχές και όλα όσα έχουν συμβεί σε αυτές. Οι φανς της σειράς θα τον λατρέψουν.

 

Τέλος, μην ξεχάσεις να κάνεις ερωτήσεις στον Aiden

aiden

Ίσως από τα καλύτερα της ιστοσελίδας. Υπάρχει ένα chatbot που διατίθεται να απαντήσει στις ερωτήσεις σου για το πάρκο. Όποιες ερωτήσεις και αν είναι αυτές. Μην διστάζεις ωστόσο, ρώτησε το ό,τι πιο πρόστυχο έχεις μέσα στο κεφάλι σου.

Όλα αυτά στο discoverwestworld.com.  Κατά τ’ άλλα, υπομονή μέχρι τις 22 Απριλίου που έρχεται η δεύτερη σεζόν.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved