9 ταινίες που πρέπει να δεις οπωσδήποτε το 2018

Ο Black Panther, o Aquaman, το Creed και η εμφάνιση του νεαρού Albus Dumbledore.

Τα πρώτα καλά νέα για το 2018, είναι πως έρχονται ολοταχώς πολλές ωραίες ταινίες. Πολλές όμως. Σε σημείο που δεν γίνεται να τις αναφέρεις όλες σε ένα κείμενο. Εδώ στο Ratpack ωστόσο, κάτσαμε και τα βάλαμε κάτω για το ποιες περιμένει ο καθένας μας με ανυπομονησία. Μετά από μάζεμα, διαφωνίες, χειραψίες και μερικές σφαλιάρες, φτιάξαμε μία τίμια λίστα με τις 9 ταινίες που θέλουμε να δούμε και να κατασκηνώσουμε για χάρη τους στο σίνεμα.

Και σίγουρα σε κάποιες από τις επιλογές μας, θα βρεις και τις δικές σου.

Black Panther  - 16 Φεβρουαρίου

2018 movies black panther

Πλησιάζει η στιγμή για να γνωρίσεις τον βασιλιά της τεχνολογικά ανεπτυγμένης Wakanda. O Chadwick Boseman θα υποδυθεί τον βασιλιά T’Challa και το alter ego του, τον Black Panther, σε μία μάχη με τον Adonis Creed, Michael B. Jordan που υποδύεται τον ανταγωνιστή του. Ο νεαρός βασιλιάς, σε μία μάχη όπου πρέπει να κρατήσει την πατρίδα του αλλά και ολόκληρο τον κόσμο ασφαλή, θα πρέπει να μαζέψει κοντά του όλους τους συμμάχους και να χρησιμοποιήσει την δύναμη του Black Panther για να επιβιώσει. Τον αγαπήσαμε από την πρώτη εμφάνισή του με τους Avengers και περιμένουμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

 

Τomb Raider – 16 Μαρτίου

2018 movies tomb raider

Έχουμε κάθε λόγο να χαιρόμαστε με την επιλογή της Alicia Vikander για το reboot της Lara Croft. Από ταινίες όπως τα Ex Machina, Jason Bourne, Τhe Man from U.N.C.L.E. και το The Light Between Oceans, έχει αφήσει μοναδικές εμφανίσεις και αναμένει να κάνει το ίδιο με εκείνον της τυχοδιώκτριας αρχαιολόγου. Η ίδια έχει δηλώσει πως το σενάριο θα είναι βασισμένο στο εξίσου reboot video game του 2013, όποτε με βάση ότι το παιχνίδι κέρδισε διθυραμβικές κριτικές για το σενάριό του, μάλλον έχουμε να δούμε τα καλύτερα.

 

Avengers: Infinity War – 4 Μαΐου

2018 movies avengers infinity war

Η μεγάλη μάχη επιτέλους ξεκινάει. Μας είχε ήδη πέσει κάτω το σαγόνι με το πρώτο trailer και ο κόσμος της Μarvel ετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη με τον Thanos. Στα χαρακώματα, εκτός από τους Εκδικητές, έρχονται και οι Doctor Strange, Spider-Man, Black Panther, Captain Marvel (θα τη δούμε από τη Brie Larson) και φυσικά τους Guardians of The Galaxy. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χρειάζεται μόνο υπομονή.

 

Solo: A Star Wars Story – 25 Μαΐου

2018 movies solo

Είναι από τa spin off που για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια θα το δούμε άνοιξη και όχι Χριστούγεννα. Επίσης είναι ένα μεγάλο στοίχημα καθότι μία προσωπική ιστορία για την ζωή του Han Solo, είναι κάτι που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής. Ο  Alden Ehrenreich θα γεμίσει τα παπούτσια της νεαρής έκδοσης του Harrison Ford, με τον Woody Harrelson να υποδύεται τον μέντορα του, Beckett. Εκτός αυτών έχουμε την δρακομαμά Emilia Clarke στο ρόλο της Kira, τον Donald Glover στη νεαρή έκδοση του Lando Calrissian και τον Joonas Suatomo στο ρόλο του γιγαντιαίου Chewbacca. Καλή τύχη.

 

Deadpool 2  -  1η Ιουνίου

2018 movies deadpool2

Όσα «μπράβο» και αν πούμε στον Ryan Reynolds δεν είναι αρκετά. Χρηματοδότησε σχεδόν από την τσέπη του την πρώτη ταινία και μετά την επιτυχία της, ξεκίνησε ολοταχώς για την δεύτερη κυριαρχία του Wade Wilson στη μεγάλη οθόνη. Με τον Josh Brolin να υποδύεται αυτή την φορά τον Cable (είναι ο γιος του Cyclops από το μέλλον), η ζωή του Deadpool θα γίνει λίγο πιο περίεργη, αφού θα πρέπει να τα βάλει με νίντζα, με την Ιαπωνική μαφία και λίγο-πολύ όποιον έρχεται προς το μέρος του. Η συνταγή επιτυχίας του Deadpool είναι απλή: θάνατο στους πάντες. Με χιούμορ.

 

Venom – 5 Οκτωβρίου

2018 movies venom

Και τι δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής από την προετοιμασία του Venom. Αν όμως μέχρι τον Οκτώβρη του 2018 δεν έχει σπάσει ο Hardy κανέναν στο ξύλο, θα έχουμε την πρώτη ταινία του αντιζήλου του Spiderman. Ο Eddie Brock φεύγει από την πόλη σε μία κατάσταση ανακωχής ανάμεσα σε εκείνον και τον Peter Parker, αλλά οι αλλαγές στη ζωή του δεν θα κρατήσουν τον συμβιωτή σε ειρηνική κατάσταση. Και κάπως έτσι ξεκινάει το μεγαλείο του Venom. Στο πλευρό του Tom Hardy και η Michelle Williams.

 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindlewald – 16 Οκτωβρίου

2018 movies fantastic beasts2

Το δεύτερο spin off του Harry Potter με την επιστροφή του Newt Scamander (Eddie Redmayne) στον κόσμο της μαγείας. Στη δεύτερη ταινία θα στρατολογηθεί από τον νεαρό Albus Dumbledore (Jude Law) για να σταματήσει τον σατανικό μάγο, Gellert Grindlewald (Johnny Depp) να επιτεθεί στον κόσμο των muggle (εμάς δηλαδή). Περιμένουμε, εκτός από μαγικά, να κάνουν την εμφάνισή τους και πολλά περισσότερα φανταστικά ζώα. Το σενάριο το γράφει η ίδια η J.K. Rowling οπότε το λέμε και σιγουράκι.

 

Creed 2 – 21 Νοεμβρίου

2018 movies creed2

Όσο περνούν οι μέρες περιμένουμε να μάθουμε ποιος τέλος πάντων θα παίξει τον ρόλο του γιου του Ivan Drago. Όσο αυτό παραμένει μυστήριο, ξέρουμε ήδη τα παρακάτω: ότι θα υπάρχει σίγουρα μονομαχία, ότι θα εμφανιστεί και ο Dolph Lundgren και πως η παραγωγή περνάει από κάστινγκ πολλούς μαχητές του ΜΜΑ για διάφορους ρόλους. Που δεν το λες και κακό. Ελπίζουμε η δεύτερη ταινία να μας αγγίξει όσο και η πρώτη. Γιατί ο Ρόκι δεν ήταν ποτέ απλά ένας πυγμάχος. Ήταν ένας φιλόσοφος των δρόμων από μία άλλη εποχή, με ατάκες πιο επίκαιρες από ποτέ.

 

Aquaman – 21 Δεκεμβρίου

2018 movies aquaman

Μετά τους ρόλους του σε Khal Drogo και Κόναν –με το Frontier την τηλεοπτική σειρά να συνεχίζεται-  ο Jason Momoa έρχεται με την δική του σειρά για να ξαναγίνει ο άρχοντας των ωκεανών. Η ταινία θα έχει ξεκάθαρα οικολογικές ευαισθησίες καθότι ο Arthur Curry προσπαθεί να προστατέψει τον θαλάσσιο λαό του από θαλάσσιες καταστροφές. Το καστ είναι επίσης ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Η Amber Heard θα υποδυθεί την Μera, βασίλισσα της Ατλαντίδας, ο Patrick Wilson στον ρόλο του αδερφού του Curry που προσπαθεί να τον εκθρονίσει και η έκπληξη είναι ξεκάθαρα η Nicole Kidman, που θα υποδυθεί την μητέρα του Μomoa. Με το καλό να μας έρθει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved