Εσύ ποια μπάντα θα ψήφιζες για το Rock And Roll Hall Of Fame;

Για πε: Radiohead ή Rage Against The Machine; Ή μήπως....;

Η είδηση για την υποψηφιότητα των Radiohead και των Rage Against The Machine στο Rock And Roll Hall of Fame του 2018 έκανε κάπως πιο αμήχανη τη στάση μας μπροστά σε αυτή τη μακρόσυρτη και γεμάτη με ιερά μουσικά τέρατα λίστα. Αλλά και πιο ψυχοφθόρα τη διαδικασία επιλογής για την μπάντα που αξίζει δικαιωματικά μία θέση στο πάνθεον της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

7eb8eae9 f83e 46a4 bcf5 e560e8d22aed

Βλέπεις, πέρα από τη συγκροτηματάρα του Thom Yorke και το γκρουβάτο, επαναστατικό και οργισμένο συγκρότημα των '90s (RATM) πρέπει να επιλέξεις και μεταξύ άλλων σπουδαίων υποψηφίων, πολλών εκ των οποίων κάνουν επίσης την πρώτη τους... live εμφάνιση στην πίστα των υποψηφίων «Hall of famers», όπως οι Judas Priest, οι Dire Straits, οι Eurythmics, η Nina Simone, η Sister Rosetta Tharpe και οι Moody Blues.

59D61C2A judas priest bon jovi rage against the machine among nominess for 2018 rock roll hall of fame image

Συγκροτήματα και καλλιτέχνες που κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση με την πρώτη τους υποψηφιότητα και καλούνται να ανταγωνιστούν άλλους μουσικούς κολοσσούς, οι οποίοι μάλιστα δοκιμάζουν την τύχη τους για δεύτερη, τρίτη ή και τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Ορίστε η λίστα για να διαλέξεις. Τη λες και σπαζοκεφαλιά:

Bon Jovi
The Cars
Depeche Mode
Dire Straits
Eurythmics
J. Geils Band
Judas Priest
Kate Bush
LL Cool J
Link Wray
MC5
The Meters
The Moody Blues
Nina Simone
Radiohead
Rage Against The Machine
Rufus featuring Chaka Khan
Sister Rosetta Tharpe
The Zombies

 

ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΛΕΞΕΙΣ;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved