O Μπρόλιν στο Deadpool 2 θα είναι σοβαρά τρομακτικός

Μόλις αποκαλύφθηκε πώς θα μοιάζει ο στρατιώτης Cable.

Ο Τζος Μπρόλιν θα είναι ο βασικός «κακός»  στο sequel του Deadpool, την ταινία που έκανε πιτσιρικάδες και 30άρηδες να πλακώνονται για τις θέσεις στα multiplex. Ναι, οκ αυτό το ξέραμε από τον Απρίλιο. Όπως επίσης ξέραμε ότι θα υποδυθεί τον μεταλλαγμένο στρατιώτη Cable (στη βιβλιογραφία της Marvel είχε πρωτοσυστηθεί ως Νέιθαν Σάμερς). Από τη στιγμή βέβαια που μιλάμε για Deadpool το να χρησιμοποιούμε τον όρο villiain είναι κάπως καταχρηστικό. Ας πούμε λοιπόν ότι ο Cable θα είναι αυτός που θα κοντράρει τον Deadpool σε καφρίλα και αστεία -όσο μπορεί να διαθέτει ένας τέτοιος τύπος χιούμορ.

Αυτό όμως που δεν ξέραμε είναι πώς θα μοιάζει ο Μπρόλιν. Δόξα τω ίνσταγκραμ, πριν από λίγες ώρες πήραμε μια πρώτη ιδέα, αφού ο ίδιους ο Μπρόλιν ανέβαζε στον προσωπικό του λογαριασμό μια δύο φωτογραφίες ως Cable. Να θαύμασέ τον:

 

 

#Repost @vancityreynolds ・・・ We all have that one, grumpy, heavily armed Uncle from the future. #PremiumCABLE #MaximumAsshole

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Brolin (@joshbrolin) στις

 

 

Now offering 25 percent off your next autopsy. ☠️ #youremine #deadpool

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Brolin (@joshbrolin) στις

Στρατιωτική περιβολή και ένα βιονικό μάτι είναι τα δύο βασικά του χαρακτηριστικά. Η ομοιότητα με τον Cable των κόμιξ είναι εντυπωσιακή. Επίσης, ο Μπρόλιν θα υποδυθεί και τον Thanos στο Avenegers: Infinity War.

 Tο Deadpool 2 θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ την 1η Ιουνίου 2018.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved