O Josh Brolin ετοιμάζει το όπλο του για το Deadpool 2

Η Marvel βρήκε τον Cable της στο καλύτερο σαγόνι του Χόλιγουντ.

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε η «βρόμα» για την ταινία Deadpool, γνωρίζαμε πως ο ρόλος ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του Ryan Reynolds. Το πρόβλημα για την δεύτερη ταινία, ήταν το ποιος θα έπαιρνε στην πλάτη του τον ρόλο του Cable. Έναν χαρακτήρα που οι φανατικοί της Marvel περιμένουν πως και πως και που δεν θέλουν να έχει την τύχη του Green Lantern.

thy4r

Αρχικά να πούμε πως ο Cable είναι ο γιος του Cyclops των X-Men. Μεταφέρθηκε σαν πιτσιρίκι στο μέλλον (σ.σ.: ό,τι να ‘ναι), μεγάλωσε εκεί και αφού ενηλικιώθηκε πηγαινοέρχεται με τις μηχανές του χρόνου προσπαθώντας να αποτρέψει ένα μελλοντικό ολοκαύτωμα της ανθρωπότητας. Υπήρχαν πολλές σκέψεις για το ποιος ηθοποιός μπορεί να τον ενσαρκώσει, από τον Russell Crowe μέχρι τον Brad Pitt. Πιο κοντά από όλους έφτασε ο Michael Shannon (σ.σ.: ο General Zod από το Man of Steel), αλλά τελικά ο ρόλος πέρασε στο πιο εμβληματικό σαγόνι του Χόλιγουντ, που ταιριάζει αρκετά με τον χαρακτήρα των κόμιξ: εκείνο του Josh Brolin.

o JOSH BROLIN facebook

Δεν ξέρουμε πολλά ακόμη για την στάση που θα κρατήσει ο χαρακτήρας απέναντι στον Deadpool, αλλά ξέρουμε πως είναι όλα τα αντίθετά του. Σοβαρός, γεννημένος αρχηγός, μεγαλωμένος στην αλητεία και μαχητής μέχρις εσχάτων. Ε ναι, αυτός είναι ο Brolin της καρδιάς μας. Ακόμη και αν έχει ήδη ενσαρκώσει τον αήττητο Thanos.

Υπομονή ωστόσο, μιας και το Deadpool 2 δεν θα είναι κοντά μας πριν το καλοκαίρι του 2018. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved