Τζον Σνόου, θύμισέ μας ποιους θα συναντήσεις στον 7ο κύκλο του GoT

Η ενδυματολογος της σειράς μόλις αποκάλυψε δύο κομβικές στιγμές της 7ης σεζόν.

Γνωρίζουμε ελάχιστα για την πλοκή του 7ου κύκλου του Game of Thrones. Εξάλλου, δεν υπάρχει πλέον ο μπούσουλας των βιβλίων καθώς ο πολυγραφότατος μεν, αλλά κάπως αργός στους ρυθμούς του, Τζόρτζ Μάρτιν, έχει προσχωρήσει ελάχιστα την πλοκή της σειράς.

Παρόλα αυτά, οι διαρροές προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. ΠΡΟΣΟΧΗ: ακολουθούν σπόιλερ για τον 7ο κύκλο.

Η ενδυματολόγος της σειράς, Μισέλ Κλάπτον, μιλώντας στο Uproxx, έκανε δύο υπέροχα σπόιλερ. Το ένα όχι και τόσο αναπάντεχο.

Τι μας είπε λοιπόν; Μας είπε ότι ο Τζον Σνόου θα φοράει στην 7η σεζόν μια γούνινη κάπα, εμπνευσμένη από τον Νεντ Στάρκ. Θα τη φοράει πάντα, εκτός από τη στιγμή που θα συναντήσει για πρώτη φορά την Ντενέρις. Ώπα! Εδώ είμαστε! Σνόου και Ντενέρις θα συναντηθούν επιτέλους.

game of thrones season 7 poster dany

Και αν αυτό ήταν μια λίγο ως πολύ αναμενόμενη εξέλιξη στην πλοκής, η επόμενη συνάντηση που θα έχει ο Σνόου στη διάρκεια αυτής της σεζόν δεν είναι.

Συμπληρώνοντας τα όσα είπε παραπάνω, η Κλάπτον διευκρίνισε πως ο Τζον Σνόου θα εμφανιστεί εν πλήρη δόξη και τιμή (και με την κάπα του φυσικά) μπροστά στη Σέρσεϊ.

Δεν το περίμενες, ε;

Λογικά, ο Σνόου φτάνει μέχρι το Kings Landing για να ζητήσει τη συνδρομή της εκλεκτής και δολιοτάτης Λανιστεροπούλας στον πόλεμο με τον Night King. Κάτι μας λέει ότι η Σέρσεϊ δεν θα ενθουσιαστεί βλέποντας έναν Στάρκ να κόβει βόλτες στα στενά του βασιλείου της.

 

H Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τώρα μπορώ να απολαύσω για 1η φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On demand όποτε θελήσω αλλά και τον νέο καταιγιστικό 7ο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική από 16/7



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved