Twin Peaks: 26 χρόνια ήταν πολλά για τους πρωταγωνιστές

Στο νέο trailer του 3ο κύκλου βλέπουμε πώς έχει επιδράσει ο χρόνος στους ηθοποιούς της σειράς.

«Θα σε δώ σε 25 χρόνια» υποσχέθηκε η Λόρα Πάλμερ στον επιθεωρητή Κούπερ στο τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου του Twin Peaks. Μπορεί να μην αποδείχθηκε συνεπής, αφού ο 3ος κύκλος κάνει πρεμιέρα στις 21/5, 26 δηλαδή χρόνια μετά την ολοκλήρωση του 2ου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο χρόνος δεν άφησε τα σημάδια του πάνω στους πρωταγωνιστές της σειράς του Ντέιβιντ Λιντς.

Πριν από δύο μέρες, είχε κυκλοφορήσει ένα trailer με το οποίο κάναμε βόλτα σχεδόν σε όλα τα γνώριμα στέκια της μικρής πόλης. Πριν λίγο, σε ένα νέο trailer βλέπουμε πώς έχουν αλλάξει οι πρωταγωνιστές μέσα σε αυτό το διάστημα των 26 ετών. Άλλοι έχουν γεράσει και άλλοι έχουν απλώς ωριμάσει. Από την οθόνη μας περνάει ο επιθεωρητής Ντέιλ Κούπερ (φυσικά), οι αστυνομοι Αντι Μπρέναν, αυτός ο γοητευτικός «χαζούλης» και ο αστυνομικός-ιθαγενης Χοκ, ο Έντ Χάρλει, ο Καρλ Ροντ και η Σάρα Πάλμερ, μητέρα της Λόρας. 

Δυστυχώς, δεν είδαμε κανένα από τα υπέροχα κορίτσια της σειράς, όμως δεν απογοητευόμαστε. 17 μέρες μένουν μέχρι την πρεμιέρα, σίγουρα θα έχουμε και άλλα trailer.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved