Ο Deadpool που αγάπησες δε θα σε απογοητεύσει ποτέ

Τeaser για το sequel και δεν είμαι καλά!

Γέρος ανήμπορος σε στενό σοκάκι απειλείται από ληστή. Όποιος ήρωας και αν περάσει είναι σίγουρο ότι θα τον σώσει. Σωστά, όμως τι θα κάνει ο χομπίστας Deadpool; Ιδού η απορία. Με λίγα λόγια δες το teaser για να μάθεις.

Ήταν καλό το πρώτο Deadpool. Όχι απλώς καλό, εξαιρετικό. Μια ταινία που η αλήθεια είναι δεν περιμέναμε να δούμε ποτέ στο Marvel Universe, που άγγιζε τα όρια της σπλατεριάς αλλά, τελικά, ήταν κάτι πολύ ανώτερο από αυτό.

Επειδή λοιπόν ήταν τόσο καλό, σε σημείο που οι περισσότεροι αντί για νέο X-Men ζήτησαν –και καλά έκαναν-  τον μεταλλαγμένο αντί-ήρωα που μέχρι και τον Wolverine έχει δείρει, η Marvel μας έκανε το χατίρι. Τον επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη. Μόνο για το σίκουελ -που δεν θα μας πιάσει αυτή τη φορά στον ύπνο, όπως την προηγούμενη, που για hero movie είχαμε πάει και είδαμε έναν τύπο πιο κάφρο και από τον Bam Margera στο Jackass– έχουμε πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες.

deadpool 23

Ο καμένος Ryan Reynolds θα φορέσει για μία ακόμα τη στολή του –λέμε τώρα – εκδικητή, και θα προσπαθήσει να σώσει την ανθρωπότητα από τους κακούς με την πάντοτε εμφανή έλλειψη σοβαρότητας που τον χαρακτηρίζει. Με βάση βέβαια το teaser που μόλις βγήκε καταλαβαίνουμε ότι και στο σίκουελ ο τύπος ακόμα δεν λέει να ξεφύγει από την… εφηβία, στο ηρωιλίκι ακόμα κάπου το χάνει, αλλά επειδή είναι γαμάτος τον περιμένουμε με ανυπομονησία.

Ακόμα είναι νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς το cast ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εκτός από τον Reynolds και τον κακό (;) που πιθανότατα θα είναι ο David Harbour (Stranger Things, Suicide Squad) στο ρόλο του σκληρού και badass γιού του Cyclops των X-Men, με όνομα Cable!

Επειδή η ταινία θα βγει το 2018, θα κάνουμε υπομονή. Η πρώτη γεύση του teaser ωστόσο είναι ικανή να μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι τότε...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved