Ο Tom Hardy αγρίεψε για τα καλά

Το trailer του BBC Οne για το «Τaboo» θα σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Οι μέρες περνούν γρήγορα, το ίδιο και η αγωνία για τη νέα σειρά του Tom Hardy (πρωταγωνιστεί και συνυπογράφει το σενάριο), το «Taboo», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου. Με το τελευταίο trailer, ωστόσο, που προβλήθηκε στο BBC συνειδητοποιήσαμε κάτι που είχαμε καταλάβει από καιρό: σε αυτή τη σειρά δεν υπάρχουν... ταμπού.

Λονδρέζικη καταχνιά, υγρά στενάκια και μέσα στην ολή υποβλητική «μαυρίλα», o Βρετανός ηθοποιός μοιάζει πραγματικά θυμωμένος δίνοντας έναν έξτρα τόνο στη δεδομένη αγριάδα που θα δείξει  απέναντι σε όσους επιχειρήσουν να τον πειράξουν. Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν.

Η ιστορία του James Keziah Delaney, του ανθρώπου ο οποίος θεωρείται νεκρός επί μία δεκαετία, και επιστρέφει στο Λονδίνο του 1814 από την Αφρική για να διεκδικήσει ό,τι έχει απομείνει από τη ναυτιλιακή αυτοκρατορία του πατέρα του αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, τρόμο και αγωνία.

Μια ματιά στο παρακάτω trailer στο οποίο συμπρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων και οι Jonathan Pryce, Oona Chaplin , David Hayman, Michael Kelly, Jessie Buckley θα σου σηκώσουν την τρίχα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved