Πώς είναι να μπουκάρουν ξαφνικά οι Red Hot Chili Peppers στο σχολείο σου;

Αυτά τα μαθητούδια της Καλιφόρνια θα έχουν μια καλή ιστορία να διηγηθούν στα παιδιά τους. 

Τι σας προξενεί μεγαλύτερη εντύπωση; Ότι φόρεσαν στολές Halloween ή ότι εισέβαλαν σε σχολείο και έκαναν live μπροστά σε δεκάδες εκστασιασμένα μαθητούδια; Μάλλον κανένα από τα δύο, αλλά ειδικά το πρώτο δεν μπορεί να αποτελέσει είδηση αν σκεφτεί κανείς ότι μία τέτοια εμφάνιση δεν απέχει και πολύ από τις κανονικές τους παρουσίες on stage.

Ποιος δεν έχει δει τον Flea με στολή σκελετού για παράδειγμα; Αποκλείεται ο τρελιάρης μπασίστας να είπε «κάτσε να κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά να βρω τη στολή που θα τους κουφάνει όλους». Απλά θα άνοιξε την ντουλάπα του, θα έβγαλε ένα από τα αγαπημένα του κοστούμια και θα έφυγε για δουλειά.

Μόνο που... δουλειά των Red Hot ήταν να πάνε στο καινούριο σχολείο του γιου του ντράμερ τους, Chad Smith, να παραστούν στη γιορτή Halloween που είχε προγραμματιστεί για τη μέρα και να δώσουν μια διαφορετική νότα και στη μέρα και στη γιορτή.

Με στολές, με μάσκες, με περούκες, οι τέσσερίς τους μπούκαραν στο σχολείο του Calabasas στην California, ανέβηκαν στη σκηνή και όπως ακολούθησε πανδαιμόνιο, όπως ήταν λογικό, αναμενόμενο και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved